2020. október 29.
//
Nárcisz névnap

Így nem lesz súlyos anyagi veszteség a teraszfelújítás

2019. július 25. 12:08
vizszigetelesneked.hu
Ha fel kell újítani a teraszt, erkélyt, nem mindegy, hányszor tesszük meg. Ha rosszul sikerül a kivitelezés elsőre, akkor új szakembert kell keresni, aki ismét elkéri a munkadíjat, és új járólapokat, segédanyagokat is kell vásárolni. Ráadásul, ha kimarad egy fontos lépés, garantált a burkolati probléma.

A teraszok, erkélyek esetében kihagyhatatlan lépés a vízszigetelés. Ehhez ajánlja a Mapei a Monolastic egykomponensű, rugalmas cementkötésű habarcsot, amit kifejezetten erkélyek, teraszok vízszigetelésére fejlesztettek ki.

Ez a vízszigetelő anyag cementekből, finom szemcseméretű adalékokból és speciális adalékszerekből, valamint különleges, nagyrugalmasságú akril polimerek vizes diszperziójából áll. Minden tömör és kellően tiszta beton, vakolat-, kerámia- és márványfelületre kiválóan tapad. 2 mm vastag rétegben felhordható.

Ismerd meg a szakember véleményét!

Donkó Levente közel húsz éve foglalkozik hidegburkolati munkálatokkal. Mindenféle lapmérettel dolgozik, a kicsitől az egészen nagyokig. Amikor először használt Monolastic vízszigetelő anyagot, megkérdeztük a véleményéről.

Levente úgy nyilatkozott, hogy az első benyomásai nagyon jók, mert az anyag jól használható, ami egy szakember esetében nem utolsó szempont, de a megrendelő is boldog lehet, ha gyorsabban készül el a felújítás, mint ahogy várta, mert nem kell a segédanyagokkal bajlódni.

A Monolastic a mesterember szerint tökéletesen hengerelhető, a hajlaterősítő szalagot is jól el lehet benne helyezni, és első rétegben is kiadós, két rétegben pedig tökéletes. Jó a száradási ideje is, mire az első réteggel végeztek, már kezdhették is a másodikat, nem kellett várni.

Másnap már kezdhették is a burkolást, itt sem veszítettek időt. A tapasztalatok szerint hibátlan vízszigetelési védelmet biztosít a Monolastic, a lakóknak nem kell tartani a szivárgásoktól és a víz okozta károktól, így a felújítás sem kerül vagyonokba.

Tekintsd meg rövid videónkat a szakemberrel:

vehir.hu

További cikkek

Hódít a zuhanytálca nélküli trend! - A kulcs: zuhanyfolyóka
Hódít a zuhanytálca nélküli trend! - A kulcs: zuhanyfolyóka
Minden fürdőszoba kialakításakor az egyik legfőbb kérdés: kádat vagy zuhanykabint válassz? Ha a zuhanykabin mellett döntöttél, több dolgot végig kell gondolnod, például hogy milyen trendet követsz majd. Mutatunk is egy tuti tippet!
Penész ellen egy meglepően hatékony apróság!
Penész ellen egy meglepően hatékony apróság!
Szinte hihetetlen, de egy apró dologgal megakadályozható a penészedés kialakulása a legkritikusabb helyeken, a sarkokban. Ha nem szeretnél ezzel küzdeni, akkor muszáj tudnod, mi az a nagy hiba, amelyet elkövethetsz a felújításkor, és amely miatt a penész hamarosan beköltözhet a felújított otthonodba!
Több mint ezer színt kikeverünk!
Több mint ezer színt kikeverünk!
Kalauz a padlóburkolat fajták világában
Kalauz a padlóburkolat fajták világában
Nem könnyű eligazodni a padlóburkolat fajták között. Trendek jönnek-mennek, és az emberek többnyire az éppen aktuálisan divatos mellett teszi le a voksát. Logikus ez, hiszen ha ruhában, sminkben a divat a mérvadó, akkor a lakásbelsőt is meghatározhatják - és meg is határozzák - a “trendi” termékek.
Tavaszi Szín Pompa!
Tavaszi Szín Pompa!
Végre elérkezett a tavasz, és ezzel együtt friss színekbe öltözik a természet is. Ezt a „trendet” követjük mi is az üzletünkben, hiszen egy új taggal bővült a csapatunk. Ez pedig nem más, mint a MAPEI FLEX 500 ultramodern színkeverő gépe.