Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C

Így nem lesz súlyos anyagi veszteség a teraszfelújítás

2019. július 25. 13:08 // Forrás: vizszigetelesneked.hu
Ha fel kell újítani a teraszt, erkélyt, nem mindegy, hányszor tesszük meg. Ha rosszul sikerül a kivitelezés elsőre, akkor új szakembert kell keresni, aki ismét elkéri a munkadíjat, és új járólapokat, segédanyagokat is kell vásárolni. Ráadásul, ha kimarad egy fontos lépés, garantált a burkolati probléma.

A teraszok, erkélyek esetében kihagyhatatlan lépés a vízszigetelés. Ehhez ajánlja a Mapei a Monolastic egykomponensű, rugalmas cementkötésű habarcsot, amit kifejezetten erkélyek, teraszok vízszigetelésére fejlesztettek ki.

Ez a vízszigetelő anyag cementekből, finom szemcseméretű adalékokból és speciális adalékszerekből, valamint különleges, nagyrugalmasságú akril polimerek vizes diszperziójából áll. Minden tömör és kellően tiszta beton, vakolat-, kerámia- és márványfelületre kiválóan tapad. 2 mm vastag rétegben felhordható.

Ismerd meg a szakember véleményét!

Donkó Levente közel húsz éve foglalkozik hidegburkolati munkálatokkal. Mindenféle lapmérettel dolgozik, a kicsitől az egészen nagyokig. Amikor először használt Monolastic vízszigetelő anyagot, megkérdeztük a véleményéről.

Levente úgy nyilatkozott, hogy az első benyomásai nagyon jók, mert az anyag jól használható, ami egy szakember esetében nem utolsó szempont, de a megrendelő is boldog lehet, ha gyorsabban készül el a felújítás, mint ahogy várta, mert nem kell a segédanyagokkal bajlódni.

A Monolastic a mesterember szerint tökéletesen hengerelhető, a hajlaterősítő szalagot is jól el lehet benne helyezni, és első rétegben is kiadós, két rétegben pedig tökéletes. Jó a száradási ideje is, mire az első réteggel végeztek, már kezdhették is a másodikat, nem kellett várni.

Másnap már kezdhették is a burkolást, itt sem veszítettek időt. A tapasztalatok szerint hibátlan vízszigetelési védelmet biztosít a Monolastic, a lakóknak nem kell tartani a szivárgásoktól és a víz okozta károktól, így a felújítás sem kerül vagyonokba.

Tekintsd meg rövid videónkat a szakemberrel:

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.