Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A plasztikkártyák akár a legkomolyabb ügyfeleket is elvarázsolják!

2019. augusztus 22. 13:00
Minden cégvezetőnek fontos, hogy mikor leendő ügyfelekkel találkozik, első bemutatkozása mély nyomot hagyjon majd az ügyfélben. Ezt pesze igazán nehéz elérni, főleg, ha a másik fél rengeteg megkereséssel, ajánlattal találkozik. Nem kell azonban kétségbeesni, egy szépen megtervezett plasztikkártya csodákra képes!

Mit üzennek a különböző plasztikkártyák az ügyfeleknek?

A plasztikkártyák különböző külsőkkel érhetőek el, s ugyan mindegyik mély benyomást gyakorolhat az új és leendő ügyfelekre, mégis mindegyiknek más üzenete van.

Az egyszerű, fehér alapra nyomtatott plasztikkártyák, illetve színes társaik a régi idők eleganciáit idézik. A nosztalgia hangulata mindenki arcára mosolyt csal, a papír helyett a műanyag alap pedig kölcsönöz a kártyáknak némi újszerűséget is.

Az arany és ezüst alapra készült darabok ezzel szemben egészen mást üzennek. Ehhez a két színhez évszázadok óta kötik a luxust, a kényeztetést, a gazdagságot, a profizmust. Egy ilyen kártya nem csupán elkápráztat majd mindenkit, de a kártyán szereplő cég neve mindenki tudatába belevésődik majd, hála a különleges színnek.

Hogy mi múlhatja felül még a királyi színeket is? Egyetlen egy plasztikkártya stílus van, ami még ezeken is felül tud emelkedni: az átlátszó alapra készült kártyák. Szinte csak a bankok használják ezt a kivételes színt, éppen ezért különleges, ebben rejlik a varázsa. Ha az ügyfél egy ilyen kártyát kap az első meeting alkalmával, biztos lehetsz benne, hogy sosem felejti el cégedet.

Mire érdemes még használni a plasztikkártyákat?

Természetesen nem csupán arra lehet használni a kártyákat, hogy egy bemutatkozás alkalmával mélyebben megmaradjunk az új ügyfél memóriájában. Érdemes megajándékozni azon ügyfeleket, akik kitartó hűségükkel támogatják cégünket. Egy különleges külsejű ajándékkártya bizony sokat tehet azért, hogy még jobb lehessen a kapcsolat velük.

Ezen termékek kettőssége csodálatos: egyetlen kártya képes új ügyfelek bevonzására és a régiek hűségének elmélyítésére. Szinte biztosra vehetjük, hogy a kártyával olyanok is találkozni fognak, akik eddig nem vagy alig ismerték cégünket.

Persze a különleges színek és kedves gesztusok mit sem érnek, ha a kártya külseje nincs professzionálisan megtervezve.

Van ötlet, de kellene mégis a segítség?

Ha már tisztában vagy azzal, hogy milyen célra és hány darab kártyát szeretnél készíttetni, akkor bizony csupán egyetlen dolgod maradt! Ez nem más, mint hogy írj a PromoPrint.hu csapatának egy emailt az ötleteidről, majd hagyd, hogy a különböző apró elemből valami nagyobb, különlegesebb születhessen.

Természetesen, ha már minden ötleted megvan, és csupán a megvalósítás maradt hátra, akkor ne habozz Excel táblázatba foglalva elküldeni a legfontosabb adatokat. A kártyák mellé pedig ne felejts el tartókat is kérni, így lesz egyedi a termék!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.