2020. január 25. // Pál névnap

Országos toplistában a Méz Rádió

2019. augusztus 24. 3:58
A megyei jogú városok rádiói között a Méz Rádió az előkelő tizedik helyet szerezte meg a napi hallgatottság tekintetében a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása szerint.

Az NMHH negyedévente végez helyi rádióhallgatottsági méréseket az ország lakossága körében, köztük a veszprémieknél is. A legfrissebb, 2019 második negyedévére vonatkozó kutatás eredményeit nemrég tették közzé hivatalos fórumukon.

A tanulmány összehasonlította az ország nagyvárosaiban működő helyi rádióállomásokat napi hallgatottság alapján is, amelyből kitűnik, hogy a veszprémi Méz Rádió a TOP 10-es listában foglal helyet.

A teljes kutatást az NMHH oldalán mindenki megtekintheti.

A Méz Rádió egyébként idén augusztus 22-én ünnepelte fennállásának nyolcadik évfordulóját.

Látogatás a Méz Rádióban - vehir.hu

Fanni a húszemeletes tetején járt, és megosztotta élményeit a Veszpremunk.hu közösségi oldalon. Történt egy csoda hideg decemberi napon, hogy úgy gondoltam, ideje kimozdulni itthonról. Épp jó célpontnak tűnt a veszprémi karácsonyi vásár; pláne, hogy egy külön esemény is zajlott a keretein belül. Ez pedig nem volt más, mint a Méz Rádió által szervezett Slágerhullás; retro-buli.

vehir.hu
Domján Attila
2020. január 25. // Pál névnap