Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 9. Natália
Veszprém
0°C
2023. december 9. Natália
Veszprém
0°C

Sportos csapatépítő a katonáknál

2019. szeptember 5. 13:58
Egészségmegörző sportnapot tartott csütörtök délelőtt a két Veszprémben állomásozó katonai alakulat.

Két veszprémi alakulat, az MH 54. Veszprém Radarezred és a MH Légi Vezetési és Irányítási Központ 200 katonája vett részt azon az egészségmegörző sportnapon, amit csütörtök délelőtt tartottak a Jutasi úti Kiképzési és Sport Komplexumban.

-A katonák önkéntes alapon vettek részt a csapatépítő és közösségi szellemet formáló rendezvényen. A katona léthez hozzátartozik a sportos élet, ezt most próbára is tehették olyan játékos versenyszámokban, mint kötélhúzás, futás, akadályfutás vagy gumiabroncs hordás - mondta érdeklődésünkre Szedmák Péter hadnagy.

Az ügyességi sor- és váltóversenyek mellett a katonák atlétika és futás témában hallhattak előadást Edvy Lászlótól, a Pannon Egyetem Testnevelés Tanszék vezetőjétől. A katonáknak a délutánba nyúló rendezvényen lehetőségük volt véradásra is.

vehir.hu
további cikkek
Könyv született a cserkészet 110 éves történetéről Könyv született a cserkészet 110 éves történetéről A cserkészet magyarországi történetéről szóló könyvet mutattak be a Mathias Corvinus Collegium veszprémi épületében pénteken.    ma 14:29 Új okosrendszer könnyíti meg a parkolást a belvárosban Új okosrendszer könnyíti meg a parkolást a belvárosban Az új parkolási rendszer a VKSZ Zrt. beruházásában készült, amely lényegesen megkönnyíti az autósok mindennapjait, és egyben nagy lépés a környezetbarát közlekedés felé is. A városban kialakított rendszernek köszönhetően 19 helyszínen 47 kamera, két perces frissítési idővel ad pontos információkat a szabad parkolóhelyek számáról.   tegnap 21:50 A béke hangja a legerősebb 1956 A béke hangja a legerősebb A decemberi veszprémi programok között hagyományosan jelen van egy megemlékezés, ami nem az adventi időszakhoz kapcsolódik, hanem a 20. századi magyar történelem egyik gyászos, mégis dicső eseményéhez. Pénteken Veszprémben is megemlékeztek a némi nőtüntetésről. ma 14:16 Az EKF nem az egyetlen volt - újabb európai címek Veszprém célkeresztjében Porga Gyula Az EKF nem az egyetlen volt - újabb európai címek Veszprém célkeresztjében Évértékelő sajtóreggelit tartott Porga Gyula polgármester, ahol viszont az EKF „termelési jelentése” helyett sokkal több szó esett a 2023 utáni időszakról, közte új célokról és címekről, amik Veszprém célkeresztjében vannak. tegnap 11:34

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.