Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
17°C
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
17°C

Kevés gól, veszprémi vereség

2014. január 25. 22:24
A Veszprém Barabás 21:16-ra kikapott Érden az első osztályú női kézilabda-bajnokság szombati játéknapján.

Pedig a Róth-csapat kezdett jobban, negyed óra elteltével már 2:5-ös állást mutatott az eredményjelző. A folytatásban azonban teljesen leblokkoltak a vendégek, akik csaknem tíz percig gólképtelenek maradtak (24. perc: 8:5). A különbség a szünetig már nem változott, a felek 11:8-nél vonulhattak pihenőre.

A második játékrészt is a veszprémiek kezdték jobban, akik pillanatok alatt egyetlen gólra csökkentették hátrányukat. A meccs kétharmadáig kiegyenlített játékot láthatott az érdi csarnok másfél ezres publikuma (12:11), ezt követően azonban zsinórban négyszer landolt a mieink hálójában a játékszer. A hajrában már nem tudtak megújulni Pelczéderék, tízzel a vége előtt is öttel vezettek Szabó Edina tanítványai (19:14). A találkozót végül ugyanilyen különbségségnél fújta le a Bonifert, Oláh játékvezető páros (21:16).

Női kézilabda NB I, 14. forduló:
Érd–Veszprém Barabás Duna Takarék KC 21:16 (11:8)
Érd, 1500 néző. Vezette: Bonifert, Oláh.
Érd: Oguntoye – Koren 2, Kovács A., Bognár, Kisfaludy, Triscsuk, Schatzl 7. Csere: Janurik, Gridnyeva (kapusok), Klivinyi 5, Szekeres, Vukcsevics 3, Wolf 4 (4), Balog. Vezetődző: Szabó Edina.
Veszprém: Pásztor – Hajtai 1, Planéta 2, Tóth E., Takács B. 2, Tóth G. 5 (1), Pelczéder 3. Csere: Szemerey (kapus), Kurucz 1, Kokas 1, Horváth D., Gulyás 1, Vesztergombi. Vezetőedző: Róth Kálmán.
Kiállítások: 12, ill. 10 perc.
Hétméteresek: 4/4, ill. 2/1.

vehirsport.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Gulyás: rengeteg dologgal megleptek minket Telekom Veszprém Gulyás: rengeteg dologgal megleptek minket Gulyás Péter, a Telekom Veszprém másodedzője szerint a Szeged rengeteg dologgal meglepte őket a férfi kézilabda Magyar Kupa vasárnapi döntőjének első félidejében, ennek ellenére végül sikerült 33-30-ra győzniük. 2024. május 19. 23:26 Európai kézilabdaligák: Rosta Miklós csapata nyerte a Román Kupát Rosta Miklós Európai kézilabdaligák: Rosta Miklós csapata nyerte a Román Kupát Rosta Miklós csapata, a bajnok Dinamo Bucuresti nyerte a férfi kézilabda Román Kupa vasárnapi döntőjét. 2024. május 19. 20:37 Megvédte címét a Telekom Veszprém, harmincegyedszer is elhódította a Magyar Kupát! Telekom Veszprém Megvédte címét a Telekom Veszprém, harmincegyedszer is elhódította a Magyar Kupát! A Telekom Veszprém kemény küzdelmet követően 33-30-ra nyert az örök rivális OTP Bank-Pick Szeged ellen a férfi kézilabda Magyar Kupa vasárnap esti fináléjában. A címvédő "Építők" immár harmincegyedik alkalommal emelhette magasba a kupsorozat trófeáját! 2024. május 19. 19:45 Férfi kézilabda MK: Bronzéremmel vigasztalódott az élvonalból kiesett NEKA férfi kézilabda Magyar Kupa Férfi kézilabda MK: Bronzéremmel vigasztalódott az élvonalból kiesett NEKA A NEKA nyerte a bronzérmet a férfi kézilabda Magyar Kupában, mivel öt góllal legyőzte a tavaly harmadik Dabast a helyosztón a tatabányai négyes döntő vasárnapi játéknapján. 2024. május 19. 17:30

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.