Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
22°C
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
22°C

Győzelemmel zárták az őszt

2014. január 29. 15:17
A veszprémi női kézilabdacsapat nyolc góllal nyert az MTK vendégeként az alapszakasz első körének utolsó meccsén.

Az NB I őszi idényének utolsó fordulójában az eddig mindössze két pontot gyűjtő MTK Budapesthez látogatott szombaton a Veszprém Barabás.

Némi meglepetésre a hazaiak kezdték jobban az összecsapást, akik az első félidő végére kétgólos előnyt harcoltak ki. A második játékrészben aztán érvényesítette nagyobb tudását a Róth-csapat, amely végül nyolc góllal nyert.

A világbajnokság küzdelmei miatt több mint egy hónap szünet vár a tabella 9. helyén álló VBKC-ra, amely legközelebb december 29-én Dunaújvárosban lép pályára.

Női kézilabda NB1. 11. forduló
MTK-Budapest SE–Veszprém Barabás Duna Takarék KC 19:27 (13:11)
Az MTK gólszerzői: Barczi 5 (1), Pácz 4, Borbás 3, Fekete 3, Petrovszki 2, Fundák 1, Hornyák B. 1 (1). Edző: Majoros Gusztáv.
A Veszprém gólszerzői: Planéta 6 (3), Pelczéder 5, Takács 4, Tóth E. 4, Tóth G. 4 (1), Hajtai 2, Kurucz 1, Vesztergombi 1. Edző: Róth Kálmán.
Kiállítások: 8, ill. 6 perc.
Hétméteresek: 5/2, ill. 6/4.  

– Nem úgy kezdtünk, ahogy kellett volna, ezért is tudott meglépni az ellenfél. Aztán a második félidőben összeállt a védekezésünk, nagymértékben javult a kapusteljesítményünk, támadásainkat pedig higgadtabban fejeztük be – nyilatkozta a hat gólig jutó Planéta Szimonetta.

vehirsport.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Nem szakad meg a nagy sorozat Erről jut eszembe… Nem szakad meg a nagy sorozat A veszprémi férfi kézilabdacsapat újabb diadalával folytatódott az 1988-ban indult páratlan győzelemsorozat. Az elmúlt 36 idényben mindig a királynék városába került vagy a bajnoki cím, vagy a Magyar Kupa, ebből 19-szer egyszerre mindkettő. ma 6:01 Gulyás: rengeteg dologgal megleptek minket Telekom Veszprém Gulyás: rengeteg dologgal megleptek minket Gulyás Péter, a Telekom Veszprém másodedzője szerint a Szeged rengeteg dologgal meglepte őket a férfi kézilabda Magyar Kupa vasárnapi döntőjének első félidejében, ennek ellenére végül sikerült 33-30-ra győzniük. 2024. május 19. 23:26 Európai kézilabdaligák: Rosta Miklós csapata nyerte a Román Kupát Rosta Miklós Európai kézilabdaligák: Rosta Miklós csapata nyerte a Román Kupát Rosta Miklós csapata, a bajnok Dinamo Bucuresti nyerte a férfi kézilabda Román Kupa vasárnapi döntőjét. 2024. május 19. 20:37 Megvédte címét a Telekom Veszprém, harmincegyedszer is elhódította a Magyar Kupát! Telekom Veszprém Megvédte címét a Telekom Veszprém, harmincegyedszer is elhódította a Magyar Kupát! A Telekom Veszprém kemény küzdelmet követően 33-30-ra nyert az örök rivális OTP Bank-Pick Szeged ellen a férfi kézilabda Magyar Kupa vasárnap esti fináléjában. A címvédő "Építők" immár harmincegyedik alkalommal emelhette magasba a kupsorozat trófeáját! 2024. május 19. 19:45

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.