2020. február 19. // Zsuzsanna névnap

Floorball és gumiasztal bemutató napok

2014. január 30. 13:27
A Trampolin Egyesület szeptember 20-21-én bemutató napra várja a két sportág iránt érdeklődőket.

A Lizards Floorball Team csapata a tavalyi szezonban magyar bajnok lett a tizenegy és a tizenhárom éven aluliak között is. Az ilyen sikerekhez nem csak egy jó edzői stáb, de jó csapat is kell. A jó csapat alapja pedig a tehetséges utánpótlás megtalálása és nevelése. A „Gyíkok” csapata szeretné folytatni a megkezdett munkát a már sikeres csapatokkal, de legalább ekkora figyelmet szentel az új játékosok felkutatásának.

Ennek érdekében a szeptember 21-ei (szombati) bemutató napon a stadion sportcsarnokában megmutatják minden érdeklődő gyermeknek és szülőnek a sportág szépségeit. Emellett lehetőséget biztosítanak mindenkinek, hogy kipróbálja a játékszereket és saját magát a pályán ügyességi feladatok keretein belül.

A Trampolin Egyesület másik sikeres közössége a gumiasztal Szakosztály.
„Valljuk be őszintén, nem csak a gyerekek szeretnek az ágyon ugrálni, de mi felnőttek is szívesen tennénk ezt meg néha. Most lehetőséget biztosítunk a gyerekeknek, hogy egy kicsit nagyobbat is ugorjanak, mint amit az ágymatrac elbír és egy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak. Szeptember 20-án (péntek) délután és 21-én (szombat) délelőtt lesz erre lehetőség a Kossuth Iskola udvarán, rossz idő esetén a tornateremben” – olvasható a szakosztály felhívásában. 

vehirsport.hu

További cikkek

Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Közel sem egyszerű, de egyben szerencsés helyzetben vannak a Veszprémi Jéglovagok utánpótláskorú jégkorongozói. Az egyesületnek a közelmúltban ugyanis több költözést is meg kellett élnie az uszoda beruházása miatt. A város támogatásával azonban a sátras kispálya kibővülhet, és szabványos méretű jégfelületre növelve a Tüzér utcába költözik az őszi évszak folyamán.
A sport és a tanulás erősítik egymást
A sport és a tanulás erősítik egymást
Jó hangulatú beszélgetésen vehettek részt, akik szombaton kora délután a Vasas Sportpályára látogattak. A Fiatalok Napján sportról, karrierről és tanulásról beszélt Rasovszky Kristóf, Nagy László, Porga Gyula, Orbán Éva és Szentgyörgyi Rómeó.
2020. február 19. // Zsuzsanna névnap