Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Elindult a veszprémi sportportál!

2014. február 22. 10:57
Örömmel jelentjük be kedves olvasóinknak, hogy hosszas tervezőmunka után február 22-én elindítottuk új portálunkat.

Kedves Olvasó!

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk Önnek a veszprémi sportélet újonnan induló internetes oldalát!

Tematikus és informatív

A vehirsport.hu megálmodásakor elsődleges célnak tűztük ki, hogy a veszprémi sportbarátokat egy rendszerezett, informatív felületen tájékoztathassuk a megyeszékhely sportéletének legfontosabb eseményeiről. Híreinket ezért sportágak és azok jellege – csapat, ill. egyéni – szerint kategorizáltuk.

Rendszeresen frissített heti és havi eseménynaptárunkban pedig nyomon követheti, hogy kedvenc együttese mikor, hol és milyen sorozatban lép pályára. Cikkeinknél a menetrend mellett az érintett bajnokságok tabelláit is böngészheti.

Sztárok blogolnak

Büszkék vagyunk rá, hogy az MKB-MVM Veszprém kiválósága, Fazekas Nándor immáron negyedik éve a mi olvasóinkkal osztja meg gondolatait blogjában. S hasonlóan nagy örömünkre szolgál, hogy az egyre népszerűbb 1. Futsal Club Veszprém edzője, a magyar válogatottsági rekorder, Madarász János is nálunk vezeti internetes naplóját. A két kedvenc írásai hétről hétre kiemelt nézettséggel bírnak, melyeket továbbra is nálunk, tehát mostantól a vehirsport.hu weblapon követheti figyelemmel.

Adatbank

Gondolta volna, hogy a királynék városában több mint félszáz bejegyzett sportegyesület tevékenykedik? E menüpontban valamennyi „műhely” elérhetőségét megtalálhatja. Egyelőre négy alakulatunkról – MKB-MVM Veszprém, Veszprém Barabás Duna Takarék KC, 1. Futsal Club Veszprém és Veszprémi Egyetem SC kosárlabdacsapata – pedig egyebek mellett képes játékos infókat is talál a kiemelt csapatok menüpontban.

Nincs megállás!

Ahogyan már megszokhatták az vehir.hu oldalát rendszeresen látogatók, továbbra is – képgalériát, nyilatkozatot tartalmazó – tudósítással jelentkezünk az MKB-MVM, a Barabás és az 1. FCV valamennyi hazai mérkőzéseiről, s a kiemelt fontosságú eseményekről. Mindezek mellett beszámolunk minden fontos történés kimeneteléről, eredményéről.

Erőforrásainkhoz mérten szeretnénk tovább színesíteni a palettát, s minél több városi érdekeltségű sporthírt „szállítani”. Éppen ezért a sport@vehir.hu címre várjuk az egyesületek képviselőinek beharangozó- és beszámoló írásait. Ugyanitt szívesen fogadjuk olvasóink ötleteit, építő jellegű javaslatait, hogy milyen tartalommal találkoznának szívesen oldalunkon.

Jó böngészést kívánunk!

A vehirsport.hu csapata

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.