Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
16°C
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
16°C

Mérkőzés helyett gála

2014. február 22. 21:01
A BL-címvédő Győri Audi ETO KC harmincegy (!) góllal verte a veszprémieket a női kézilabda NB I-ben.

Az ETO Bajnokok Ligája győzelmét követően először tér vissza sikere helyszínére, Veszprémbe. Ezt kihasználva kedvezményes jegyárat és dedikálást ígért a házigazda Veszprém Barabás a mérkőzésre kilátogatóknak. A felhívás hírére – zömében a győri drukkereknek köszönhetően – szépszámú közönség gyűlt össze a lelátókon.

A képre kattintva galéria nyílik!

Úgy tűnt, hogy az ünnepi hangulat rányomta bélyegét a találkozóra. A hazaiak ugyanis a kelleténél is jobban tisztelték ellenfelüket, bátortalanul, saját tudásuktól messze elmaradva kézilabdáztak. Az ETO pedig megtisztelte ellenfelét azzal, hogy egy pillanatra sem vette félvállról a mérkőzést, s végig maximális erőbedobással játszott.

Mindezeknek köszönhetően teljesen egyoldalú lett a találkozó. Görbiczék 1:7-el kezdtek, a 22. percben pedig már tíz volt közte (6:16). A következő Barabás-gólra pedig tizenhét (!) játékpercet kellett várni (7:31). Tizeneggyel a lefújás előtt már harminc volt közte (9:39), a különbség pedig még eggyel nőtt a végére (13:44).

Női kézilabda NB I, 20. forduló:
Veszprém Barabás Duna takarék KC–Győri Audi ET0 KC 13:44 (6:24)
Március 15. utcai sportcsarnok, 700 néző. Vezette: Tomecskó-Hunyadi, Unyatinszki.
Veszprém: Szemerey –Vesztergombi, Tóth G. 1, Planéta 1, Horváth D. 2, Kurucz 1, Pelczéder. Csere: Pásztor, Györkös (kapusok), Tóth E. 6 (4), Marincsák, Takács 3, Kiskartali, Hajtai 1, Gulyás. Vezetőedző: Róth Kálmán.
Győr: Lunde – Bognár-Bódi 6, Bulatovic 2, Hornyák 2, Görbicz 4 (3), Amorim 8, Korsós 4. Csere: Herr (kapus), Hornyák D. 1, Kovacsics 5, Rédei-Soós 3, Tervel, Orbán 6, Sirián 3. Vezetődző: Ambros Martin.
Kiállítások: 4, ill. 4 perc.
Hétméteresek: 5/4, ill. 3/3.

Edzői nyilatkozatok

Róth Kálmán: – Köszönjük az ETO-nak, hogy komolyan vett minket és végig száz százalékot nyújtott. Sajnos a csapatomon érződött a szerdai kupamérkőzés utáni fáradtság, így megfelelő edzőpartnerei sem tudtunk lenni ellenfelünknek.



 

Ambros Martin: – Nagyon komolyan vettük az összecsapást, hiszen a szerdai kupamérkőzés alapján láttuk, hogy jó formában vannak a veszprémiek. Ma az is kiderült, hogy ez a találkozó sokat kivett a hazaiakból, de a nagyarányú sikerhez az is került, hogy végig maximálisan koncentráljunk.


 

Galéria
Veszprém Barabás Duna Takarék KC – Győri Audi ET0 KC 13:44
Zatkalik Dávid
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.