Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Floorball: hasznos vereség

2014. március 4. 18:23
A Lizards FT U16-os együttese vasárnap a Törökbálint együtteséhez látogatott a bajnokságban.

A veszprémiek fegyelmezett védekezéssel, az edzői taktikai utasításokat betartva megnyerték az első játékrészt. A gólt egy kontrából indulva Kiss Máté szerezte Horváth László passzából.

A második játékrészben az ellenfél szemfüles góljainak köszönhetően megbomlott a védelem. A hazaiak így gyorsan elszaladtak hat góllal, melyekre a mieink csak eggyel tudtak válaszolni. Ekkor Hajas átvett labdát továbbított Horváthnak, aki kilőtte távolról a felső sarkot.

A „gyíkok” az utolsó húsz percre elfáradtak fejben, ezt ellenfelük kihasználta, s tizenkettőt lőtt nekik.

– Mindenki játszott minden poszton, nagyon hasznos volt a mérkőzés több szempontból is. Kivédekeztünk egy emberhátrányt az első játékrészben. Fegyelmezetten játszottunk, így az első mérkőzés harminc gólja után, csak tizennyolcat kaptunk – értékelt Kovács Tamás edző.

A következő hétvégén idegenben és itthon is pályára lépnek csapataink. Az U15-ösök szombaton Komáromba utaznak, az U14-esek Törökbálinton játszanak a Phoenix csapata ellen. Vasárnap pedig Veszprémben rendezik a Lizards Kupát az U11 és U13-as csapatoknak, az U16-os gárda pedig bajnoki mérkőzést vív a Dunai Krokodilok ellen.

U16-os floorball-bajnokság:
Phoenix FSE–Lizards FT 18-2 (0-1, 6-1, 12-0)
Lizards: Hajas Nándor (0+1), Kasza Balázs, Kovács Áron (G), Horváth László (1+1), Balogh Roland, Tóth Imre, Kiss Máté (1+0), Praznovszky Pál, Tótik Simon (G), Bódis Máté, Balázs Levente.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.