Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Június végén kezdődik Nagy László tábora

2014. június 17. 11:57 // Forrás: MTI
Június utolsó vasárnapján kezdődik és július 5-ig tart a magyar válogatott és az MKB-MVM Veszprém világklasszis átlövője, Nagy László 6. nemzetközi kézilabdás tábora, amelyre sztárjátékosok is érkeznek.

 Amint a játékos elmondta: a rendezvénynek a veszprémi Stadion Sportcsarnok és a Vetési Albert Gimnázium csarnoka ad otthont. A tábor a 8-17 éves korosztálynak nyújt sportolási és kikapcsolódási lehetőséget.   

Hozzátette: az egyhetes rendezvényen a szervezők neves külföldi és magyar edzők segítségével biztosítják a gyerekek edzésének szakmai felügyeletét. A tréningeken korábbi és jelenlegi válogatott játékosok is részt vesznek, emellett számtalan izgalmas programmal is készülnek. Minden további információ a http://19laszlonagy.com oldalon található meg.

"A szezon nagyon hosszúra nyúlt, ráadásul a válogatottal nem sikerült kiharcolni a vb-kijutást. Jó lesz kicsit kikapcsolódni, gyerekek között lenni, segíteni nekik. Már nagyon várom az újabb tábort" - mondta az MTI-nek a kétszeres BL-győztes átlövő.

vehirsport.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.