Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Strandkézilabda: Füreden már bajnokot avatnak

2014. augusztus 7. 18:50
Augusztus 9-10-én a balatonfüredi Kisfaludy strand ad otthont a strandkézilabdázók idei utolsó nagy tornájának, a bajnoki döntőnek. Veszprémi csapatnak is szurkolhatunk.

A csapatok országszerte július minden hétvégéjén pályára léptek, hogy megszerezhessék a döntős helyek egyikét. Füreden az a 10 női és 10 férfi csapat léphet pályára, amelyek a kvalifikációs tornákon a legtöbb pontot gyűjtötték.

Az igen erős női mezőnyben Veszprém megyét képviselte a tapolcai Királylányok csapata. Az utolsó tornán sajnos nem sikerült a lányoknak elég pontot gyűjteniük, így a Kisfaludy strandon csak nézőként lehetnek ott.

A férfiak mezőnyében Füreden is szurkolhatunk megyei csapatnak, hiszen a veszprémi Beach Devils már korábban bebiztosította helyét, és végül a 6. pozícióban jutott a döntőbe. A veszprémi fiúknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen komoly nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező csapatokkal is fel kell venniük a versenyt. Kiélezett, izgalmas mérkőzésekre számíthatunk.

A strandkézilabda szezonzáró eseményére minden kézilabdabarátot és érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők, akik erre az alkalomra egy ötszáz fős lelátót állítanak fel a két pálya szélén.

 A szombati napon reggel 8 órától Hir-sat Keszthely–Beach Devils összecsapással kezdetét veszik a csoportmérkőzések, amelyek az esti órákban végződnek. Az ötfős csoportokból az első négy helyezett jut a középdöntőbe, ahol már kieséses rendszerben folytatódik a torna vasárnap reggel 9 órától. A döntőket 16 órától rendezik.


A Beach Devils csapatának tagjai: Fábián Balázs, Falkner András, Farkas Ákos, Földesi Csaba, Honyecz Gábor, Károlyfi Viktor, Kovács Ákos, Palkovocs Marci, Soós Balázs, Szíjgyártó István, Tárkányi Péter, Szalay Dániel, Valler Péter.

vehirsport.hu
további cikkek
Férfi kézilabda NB I/B: döntetlen a veszprémi rangadón férfi kézilabda NB I/B Férfi kézilabda NB I/B: döntetlen a veszprémi rangadón Megosztozott a pontokon a Veszprém Handball Academy U21 és a Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 a másodosztályú férfi kézilabda-bajnokság pénteki találkozóján. tegnap 23:47 Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában labdarúgás Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában Elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne lépjen pályára ciprusi klubcsapatában Lang Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott védője, aki március végén szenvedett lábközépcsont-repedést egy edzésen. tegnap 23:21 Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. tegnap 10:41 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). tegnap 7:51

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.