Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Csúcsrangadó az idény elején

2009. augusztus 28. 17:20
Szombaton első ízben rendezik meg a férfi kézilabda Szuperkupát. A kecskeméti rangadón a Szeged és a Veszprém gárdája csap össze.

A hagyományok szerint a Szuperkupa a bajnok és a kupagyőztes között zajlik. S noha a 2008/2009-es idényben mindkettőt bezsebelte Mocsai Lajos együttese, mégis megrendezik a rangos sporteseményt.

– A szombati esemény első sorban egy reklámértékű kupa, amelynek a legfontosabb célja a kézilabda népszerűsítése. Mindkét fél tisztességesen készül a megmérettetésre. Dinamikus, kreatív mérkőzést fogunk látni. Külön örömömre szolgálna, ha a túlzott küzdelem helyett ezúttal gálamérkőzést játszanánk. Motivált a csapatom, így ezt a mérkőzést is nagyon komolyan vesszük – mondta Mocsai Lajos a tízgólos hazai sikerrel zárult Tatabánya elleni nyitómérkőzést követő sajtótájékoztatón.

A Tisza-partiaknak van törlesztenivalójuk a mieinkkel szemben, az előző kiírásban ugyanis a két ősi rivális valamennyi találkozóján vesztesként hagyták el a pályát. Vladan Matic edző a találkozón biztosan nem számíthat Andjelkovic játékára, aki a felkészülés során a franci Ivry ellen szenvedett vállsérülést.

A Tatabánya elleni meccst kihagyó Iváncsik Grgő viszont nagy valószínűséggel már ott lesz a társakkal.

A meccs felvezetéseként 15 óra 30 perckor kezdődik a Budapest Bank Kecskemét KSE és a szlovákiai Tatran Presov (Eperjes) közötti, NB I-es bajnoki kézilabda összecsapás. A Sport Klub televízió mindkét összecsapást élőben közvetíti.

A program

Kecskemét, 2009. augusztus 29.

15.30 Budapest Bank Kecskemét KSE–Tatran Presov (tv: Sport Klub)
Budapest Bank férfi kézilabda liga
18.00 MKB Veszprém KC–Pick Szeged (tv: Sport Klub)
Szuperkupa mérkőzés 

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.