Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Meglepetések Dujshebaev keretében

2014. október 16. 14:32 // Forrás: MTI
Talant Dujshebaev kijelölte a férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtezőre készülő bő keretét.

A sérült Nagy László is helyet kapott a férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtezőre készülő bő keretben, de szinte biztos, hogy lovaglóizom-szakadása miatt nem tud pályára lépni október 29-én Portugália és november 2-án Ukrajna ellen.

Az első találkozón debütál a magyar kispadon a spanyol-orosz Talant Dujshebaev, akinek egyik feladata, hogy kivezesse a csapatot a 2016-os lengyelországi Eb-re, ami által maradna esély a riói olimpiai szereplés kiharcolására. A csoport tagja még Oroszország. A kvartettekből az első két helyezett vehet részt az Eb-n, és ott lehet még a hét selejtezőcsoport legjobb csoportharmadikja is.

A 28 fős magyar keret:

kapusok: Mikler Roland (MKB-MVM Veszprém), Székely Márton (Balatonfüred), Tamási Zsolt (B.Braun Gyöngyös), Tatai Péter (HCM Minaur Baia Mare, román)
jobbszélsők: Gulyás Péter (MKB-MVM Veszprém), Harsányi Gergely (Grundfos-Tatabánya), Hornyák Péter (TuSeM Essen, német), Pásztor Ákos (Grundfos-Tatabánya)
jobbátlövők: Balogh Zsolt (MOL-Pick Szeged), Ancsin Gábor (MOL-Pick Szeged), Gerdán Tibor (Balatonfüred), Nagy László (MKB-MVM Veszprém)
irányítók: Császár Gábor (PSG, francia), Lékai Máté (MKB-MVM Veszprém), Szöllősi Balázs (Balatonfüred), Faluvégi Rudolf (Balatonfüred)
beállósok: Zubai Szabolcs (MOL-Pick Szeged), Schuch Timuzsin (MKB-MVM Veszprém), Bánhidi Bence (Balatonfüred), Szöllősi Szabolcs (Csurgó)
balátlövők: Ilyés Ferenc (MOL-Pick Szeged), Zdolik Bence (Balatonfüred), Bodó Richárd (Grundfos-Tatabánya), Nagy Kornél (Dunkerque, francia)
balszélsők: Iváncsik Gergő (MKB-MVM Veszprém), Varsandán Milán (B.Braun Gyöngyös), Vadkeri Attila (MOL-Pick Szeged), Kovacsics Péter (Balatonfüred)

vehirsport.hu
további cikkek
Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. ma 10:41 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). ma 7:51 Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. tegnap 20:24 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál Párizs 2024 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) döntése értelmében magyar játékvezetői páros is közreműködik majd a párizsi olimpia kézilabdatornáján. tegnap 13:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.