Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Birkózás: remek szezonkezdet

2014. november 12. 21:40 // Forrás: Janku Ferenc
Remek egyéni- és csapatteljesítményt nyújtott a Centrum SE mindhárom korosztálya a szabadfogású birkózók szezonrajtjánál.

Az őszi évad első versenyén a Nesó Bt. Kupával az újraéledő berhidai birkózást ünnepelték a gyermekek korcsoportjában. Itt Jámbor Levente, Riba Zsombor és Böröndi Botond bátor és szemfüles birkózással első helyet szerzett.

A második alkalommal megrendezett AXXO Kupa a közel száz indulót csalogatott Veszprémbe. A tizenhárom csapat részvételével lezajlott versenyen szép eredményeket értek el a Centrum SE ifjú tehetségei.  Aranyérmet nyert Soós Gergő, második helyen végzett Illikmann Erik. A további hét bronzéremnek köszönhetően csapatban második helyen végeztek a centrumos fiúk.

Ezután Győr városa adott otthont a Klauz László Emlékversenynek, amelyen idén négy ország százhatvan versenyzője lépett szőnyegre. A Kossuth Iskolában edző Centrum SE birkózóit Minyó Bence képviselte, aki remek birkózással a harmadik helyen végzett.

– A sportágfejlesztési programnak köszönhetően remek lehetőségek nyíltak meg csapatunk előtt – mondta el Janku Ferenc, az egyesület elnöke. Új szőnyegeket, sporteszközöket sikerült beszereznünk, és edzéseink helyszíne és időpontja is ideális. Mintha ezt érezték volna meg a lányok, mert két hónap alatt hat csinos és talpraesett ifjú hölggyel színesedett birkózó szakosztályunk. Mindig örülünk, ha vagány fiatalok látogatnak el hozzánk, olyanok, akikben van kellő kurázsi, bátorság – tette hozzá az elnök.

A klub minden szerdán nyílt edzéseket tart 17 órától, amelyre várják a tíz évnél idősebb bajnok palántákat. 

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.