Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C

Floorball: felemás hétvége

2015. március 24. 20:28
A Lizards FT U12-es csapatának nem termett babér, az U15-ösök viszont magabiztosan nyertek.

Veszprém rendezte az U12-es unihoki-bajnokság soron következő fordulóját. A megjelent négy csapat összesen hat mérkőzést játszott egymás ellen.

Ebből egyedül az első meccs lett szoros, igaz, a végeredmény nem ezt mutatja. A hazaiak jól kezdtek az Ares csapata ellen, és 3-4-es eredményig náluk is volt az előny. A második félidőben azonban semmi nem jött össze, védekezési hibákat remekül kihasználta az érdi gárda, amely meg tudta fordítani a mérkőzést.

A többi mérkőzés már sokkal simábban alakult. Ugyan küzdeni akarásból soha nem volt hiány még a vesztes csapatoknál sem, de kijöttek a technikai tudásban és az összjátékban megmutatkozó különbségek az alakulatok között.

Az U12-es csapatAz U12-es csapat

A fordulót nagy fölénnyel a komáromiak nyerték.

– Nagyon szép játékot mutatott a győztes, érdemes tőlük tanulni. A „gyíkoknak” marad a sok gyakorlás. Voltak már ígéretes mozzanatok, de még sokat kell fejlődni a kicsiknek, hogy lássanak is a pályán, s meg tudják valósítani a mérkőzéseken is, amit edzéseken elkezdtek gyakorolni – értékelt Orosz Tamás csapatvezető.

U12-es unihoki-bajnokság:
Ares -Lizards FT 8-4
SZPK - Vajda 9-2
SZPK - Ares 16-2
Lizards FT- Vajda 4-9
Ares - Vajda 0-9
Lizards FT- SZPK 0-14


A hétvégén visszatért a pályára a Lizards U15-ös gárdája is. Pörgős, jó iramú mérkőzést láttak azok, akik szombaton kilátogatott a veszprémi stadionba. A budapesti vendégek nem adták olcsón a két pontot. Folyamatosan nyomás alatt próbálták tartani a „gyíkokat”, akik nagyon okosan irányították a játékot.

– Régen láttam nyomás alatt ilyen jól játszani a csapatot. Működtek és pontosak voltak a passzok, jól mozogtak a gyerekek a pályán. Széthúzták a „mesehősök” védelmét, bejátszották az egész pályát és az üresbe mozgásokból sok helyzetet sikerült kialakítani. Mindenki kivette a részét ebből a győzelemből, ismét csapatként működtek. Nem is szeretnék nagyon kiemelni senkit. A csapat viszont kiemelte Trombitás Balázst, aki a bajnokság talán legfiatalabb játékosaként két gólt is szerzett, az ő góljainak örültek a többiek a legjobban – összegzett Orosz Tamás.

U15-ös floorball-bajnokság:
Lizards Floorball Team–IBK Cartoon Heroes 6-0 (2-0, 1-0, 3-0)
Lizards
: Praznovszky Pál, Balázs Levente (1+2), Tóth Imre (1+0), Orosz Luca (1+1), Fertig Dávid (1+0), Réti Péter, Trombitás Anna, Bögi Levente (0+1), Trombitás Balázs (2+0), kapus: Tótik Simon. Edző: Kiss Zoltán

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.