Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kiváló veszprémi eredmények a vb előtt

2015. április 1. 21:16
Bécsi Nikolett három egyéni és két csapatszámban három arany- és két ezüstérmet nyert az Eperjesen rendezett nemzetközi taekwon-do versenyen.

A szlovákiai Eperjesen rendezték a taekwon-do nyílt, nemzetközi viadalt (Presov Open), amelyen nyolc ország versenyzői vettek részt.

Veszprémből a Padányi Klub edzője, Bécsi Nikolett a magyar válogatott versenyzőjeként, Vajky László pedig nemzetközi bíróként vett részt a kétnapos sportrendezvényen.

A viadalon – amely a májusi taekwon-do világbajnokság egyik utolsó főpróbájának számít – Bécsi Nikolett három egyéni és két csapatszámban szerzett három arany- és két ezüstéremmel járult hozzá nemzeti csapatunk sikereihez.

A magyarok nemzetközi eredményeikkel egyre nagyobb elismerésre tesznek szert ebben a sportágban is, amiért ezen a megmérettetésen az éremtáblázaton a harmadik helyért járó dísztálat vehették át.

Amennyiben sikerül az anyagi hátteret is biztosítani, Bécsi Nikolett az olaszországi világbajnokságon három egyéni és két csapatszámban képviselheti magyar színekben Veszprémet.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.