Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Pápán arattak grapplingeseink

2015. április 27. 19:16 // Forrás: Németh Attila
Öt arany-, négy ezüst- és három bronzérmet szereztek a Colonia Center grappling versenyzői az I. Pápa Grappling versenyen.

A pápai seregszemlén négy tatamin, öt versenyszámban – Gi Grappling, kesztyűs open, NoGi Grappling, Combat Grappling, kesztyűs küzdelem – kategóriákban küzdöttek meg a sportolók.

Változatos mezőny gyűlt össze az I. Pápa Grappling versenyre.

A szervezők tájékoztatása szerint 25 egyesület 180 regisztrált versenyzője indult el a tornán, mely a G4 Grappling Liga 2014/2015-es évadának ötödik fordulója és az amatőr MMA magyar bajnokság második fordulója is volt egyben.

A Faragó Attila és Sándor József által felkészített veszprémi csapat remekül szerepelt.

Gi grapplingben Fürstner Ádám (105 kg) harmadik lett. Nogi grapplingben Faragó Attila 105 kg-ban és 105+ kg-ban is győzni tudott, Tislér Péter (85 kg) a 2. helyet szerezte meg, Répási Tamás (85 kg) a dobogó 3. fokára állhatott fel. Sándor József Gi grapplingben másodikként, Nogi grapplingben negyedikként végzett.

Kesztyűs küzdelemben Szőke Tibor (105 kg) első lett (Open 2. hely), Novák Norbert (70 kg) és Mesterházi Marcell (junior 75kg) is nyerni tudott, Tislér Péter (85 kg) és Dobos Gergely (80 kg) a 2. helyen végzett, Kurbel Márk (75 kg) a 3. helyet szerezte meg.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.