Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Bronzérmes lett a Lizards FT

2015. április 28. 19:38
Idénybeli utolsó mérkőzését játszotta az U15-ös flooorball-bajnokságban a Lizards Ft, amely szombaton a komáromi Szőnyi Palánkdöngetők Köréhez látogatott.

Az első és az utolsó harmadot is megnyerték a veszprémiek, ráadásul ezekben a játékrészekben jobbak is voltak az éllovas vendéglátóinknál. A középső játékrészben viszont mintha elfelejtettek volna játszani. Nem tudták megfelelően kihozni a labdát a kapujuktól, nagyon buta hibákat vétettek, amit könyörtelenül megtorolt a komáromi gárda. Ez alatt a körülbelül tíz perc alatt olyan hátrányt sikerült összegyűjteni, amit már nem tudtak behozni a mérkőzés végéig.

Kár érte, mert ezt az időszakot leszámítva igazán szép játékot mutatott a veszprémi együttes. A „gyíkok” irányították a játékot, szépen építették a támadásokat, az SzPK csapata csak a kontrákra tudott apellálni. A bakonyiak a mérkőzés elejét és a végét hozták 1-3-ra, de a kettő között volt egy 5-0-s szakasz, amit nem engedhet meg magának egy csapat sem, főleg nem a bajnokcsapat ellen.

A Lizards számára ez volt az utolsó mérkőzés a magyar bajnokságban. Az alakulat a további mérkőzések eredményeitől függetlenül szoros csatában, a 3. helyet szerezte meg a nagy rivális Vajda csapata mögött.

U15-ös floorball-bajnokság:
Szőnyi Palánkdöngetők Köre – Lizards Floorball Team 7-6 (0-1, 6-2, 1-3)
A veszprémi csapat: Kiss Máté (0+2), Balázs Levente (3+1), Tóth Imre, Orosz Luca (1+1), Fertig Dávid (1+0), Trombitás Anna, Bögi Levente (1+2), Trombitás Balázs, Réti Péter (0+1), kapus: Tótik Simon. Edző: Kiss Zoltán.

– A „gyíkok” közül ki szeretném emelni Balázs Leventét, aki erőn felül teljesített az egész meccsen, az a tűz, ami benne ég, csak kevesekben van meg. A csapat leghasznosabb játékosa volt a nap során – jegyezte meg Orosz Tamás csapatvezető.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.