2021. július 31.
//
Oszkár névnap

Pünkösdi autó show

2015. május 16. 12:56
ifj. Mulicz László
Május 25-én – idén már másodszor – rendezik meg és Veszprém szlalom autós ügyességi versenyt és baleset-megelőzési nyílt napot a Veszprém Aréna parkolójában

A rendezvényen a szlalom mellett, ami a Dunántúli Szlalom Kupa harmadik fordulója is lesz egyben, a baleset-megelőzési programoknak is nagy figyelmet szentel a szervező SR Sport Egyesület és SZ&T-T Rally Team.

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság baleset szimulálásával és roncsvágási bemutatóval készül a rendezvényre, amelyet tizenegy óra után láthat a közönség.

Akiket a rendőrségi programok érdekelnek, azok beülhetnek a biztonsági öv szimulátorba, megtapasztalva, hogy mekkora szükség van az öv bekapcsolására akár kis tempóról való ütközés során is. Emellett kipróbálhatják ügyességüket a kerékpáros rutinpályán, s felfrissíthetik KRESZ tudásukat is egy-egy teszt kitöltésével.

Ezen kívül kipróbálhatóak lesznek a nagy népszerűségnek örvendő motoros és autós szimulátorok, ahol minden veszély nélkül törhetjük össze digitális járművünket.

A gumifüst szerelmesei ismét szép számú mezőnnyel számolhatnak, hiszen pillanatok alatt betelik a nevezési létszám és különleges autókból sem lesz hiány. A verseny rajtja és az egyéb programok kilenc óra után kezdődnek.

Egyéb infók a szlalomracing.atw.hu oldalon vagy a Veszprém szlalom Facebook-oldalán találhatóak.

vehirsport.hu