2021. július 31.
//
Oszkár névnap

Veszprémi dobogósok a Bakonyban

2015. május 20. 16:59
ifj. Mulicz László
Jól autóztak a veszprémiek a Bakony szlalom elnevezésű rendezvényen, melynek Bakonyszentlászló adott otthont május 17-én.

A profi szervezést nemcsak az indulók létszáma vagy az azokra kíváncsi népes nézőszám tükrözte, hanem a zökkenőmentes percenkénti rajtos futamok is. A hetvennyolc nevező változatos pályán mérhette össze tudását, hiszen a „csápoló” szurkolók előtt volt technikás, látványos és tempós része is a pályának.

Fotók: Kovács Péter és Hérics Judit Fotók: Kovács Péter és Hérics Judit

Veszprémből több pilóta képviseltette magát. Ender Attila BMW-vel, illetve ifj. Mulicz László Suzukival, akik főleg csak látványra autóztak, de igazán szép eredményt Szalai Gergő Suzuki RWD-vel és Hock Tamás Ladával érte el. Ők kategóriájuk első és második helyén végeztek, míg abszolútban második és harmadik helyen értékelték őket.

A rendezvény végén a dupla nevezőknek lehetőségük volt egy kis plusz autózásra, ahol időmérés nélkül szórakoztatták a közönséget. Itt Sulyok Bálint és Szalai Gergő páros drift keringője váltotta ki a legnagyobb elismerést.

A bakonyi futam júniusban folytatódik, de a versenyzők addig sem pihenhetnek, hiszen a pünkösd hétfői veszprémi futamra már betelt a jelentkezési lista, így ott is hasonlóan nagy bulira számíthatnak a benzingőz szerelmesei itt is.

vehirsport.hu