Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C

Bécsi Nikolett világkupa-győztes!

2015. június 5. 13:09
A Veszprémi Thai Box SE színeiben induló kiválóság aranyérmet szerzett a Szegeden rendezett világkupán.

Május 21-24-ig Szegeden rendezték az idei kickbox világkupát. Bécsi Nikolettnek anyagi okok miatt csak az utolsó pillanatokban vált lehetségessé, hogy részt vegyen az eseményen. A Körmendi Ferenc vezetőedző által irányított Veszprémi Thai Box SE színeiben induló sportoló két versenyszámban bizonyult eredményesnek. Szombaton „point fighting” kategóriában az elődöntőig jutott, ahol szlovák ellenfelével szemben alul,maradt így a harmadik helyet szerezte meg.

Másnap fő versenyszámában, a „light contact” 50 kg kategóriában már nem talált legyőzőre, így a dobogó legfelső fokán az aranyéremmel együtt a világkupát vehette át, Bécsi a viadalt az utolsó élesben tartott gyakorlásnak tervezte a világbajnokság előtt, ahol még utoljára tesztelhette a legújabb technikáit és taktikai elemeket.

Bécsi idei edzésmunkája jó kilátásokkal kecsegtet az elkövetkező versenyeken. A szegedi világkupáról tovább indulva Nikolett csatlakozott a magyar taekwondo válogatotthoz, akikkel néhány nappal később már az olaszországi világbajnokságon versenyeznek.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.