Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Két birkózó ezüstérem

2015. július 7. 21:12 // Forrás: Németh Attila
A Veszprémi Dózsa SK két birkózója, Krebsz Botond és Krepsz Kevin is ezüstérmet szerzett a Tatabányán rendezett régiós centrum versenyen.

Június 18-án, Tatabányán rendezték meg a félév zárását jelentő régiós centrum versenyt, ahol a Veszprémi Dózsa Sportkört két versenyző képviselte. Krebsz Botond és Krepsz Kevin is nagy csatákat vívott, az aranyéremért vívott küzdelemben azonban mindkettőjüktől elpártolt a szerencse.

Botond győri ellenfelével szemben a mérkőzés vége előtt 15 másodperccel még vezetett, de ellenfele az utolsó másodpercekben megfordította az állást, és fordulatos mérkőzésen 7:6-ra nyert.

Kevin imponáló kezdéssel, 6:0-s vezetést szerzett tatabányai ellenfelével szemben, és szerette volna idő előtt eldönteni a mérkőzés sorsát, aminek az lett az eredménye, hogy egy rosszul előkészített dobás végén ellenfele betusolta, így be kellett érnie az ezüstéremmel.

A Veszprémi Dózsa SK fiatal birkózóira ősszel újabb megmérettetések várnak, magyar bajnokság és diákolimpia is szerepel a programban, amire jó erőfelmérőt jelentett a tatabányai verseny.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.