Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Lókúti sportnapok változatos programokkal

2015. július 23. 17:17
Július 25-26-án első ízben rendezik meg a lókúti sportnapokat, amely számos sportágban biztosít lehetőséget az érdeklődőknek egy kis mozgásra.

A sportos kínálatban szerepel a Lókút Trail terepfutó verseny, amelyen 5 és 10 km-es, valamint félmaratoni táv lesz a nagyobbaknak. Valamint ingyenes gyerekverseny 1 km-en a kisebbeknek, amelyen a célban házi hamburgerrel frissíthetnek majd a futók. A futóversennyel párhuzamosan két rövidebb távon túrázhatnak is majd az érdeklődők.

Bemutatkozik a falu sikersportága, a bocsa, amelyben a szombati bemutató után vasárnap akár versenyezhetnek is az érdeklődők.

Természetesen lesz kispályás focitorna, amelyen a Csetény–Lókút párharc ígérkezik izgalmasnak.

Szombat délután két helyi paripa várja a sportpályánál lovagolni vágyókat. Este pedig tócsisütő versenyre, és a tábortűz mellé várnak minden érdeklődőt a szervezők. A helyi termelésű krumpliból készülő tócsi csodák minden sportolónak segítségére lehet majd, hogy pótolni tudja a nap közben elégetett kalóriákat.

Vasárnap már nem csak a két rövidebb túratáv közül választhatnak a természetjárás szerelmesei, hanem 20, 30, 40 vagy akár 50 km-en is próbára tehetik kitartásukat, és gyönyörködhetnek a Magas-Bakony szépségeiben, emellett 20 és 50 km-es kerékpártúra is várja majd az érdeklődőket.

Délután pedig a ping-pong bajnokság várja, hogy ütőt ragadjon kicsi és nagy.

Aki nem szeretne az esti tábortűz után hazaautózni, azoknak lehetőségük van helyszínen sátrazásra is.

A sportnapok versenyszámaira péntekig lehet kedvezményesen előnevezni, de a helyszínen is elfogadnak nevezést a szervezők.

A részletes program és versenykiírások elérhetőek a rendezvény honlapján.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.