2020. február 27. // Ákos, Bátor névnap

A Veszprémi Honvédé volt a legnépesebb csapat

2015. július 23. 17:35
Rekkenő hőségben rendezték meg a Transmoduls Pannon Tájfutó Napok elnevezésű háromnapos tájékozódási futó versenyt, ahol számos veszprémi siker született.

A megmérettetésnek Pápa történelmi belvárosa, valamint a Németbánya környékén található, szerteágazó völgyek és gerincek jellemezte, klasszikus bakonyi terep adott otthont. A nagy meleg ellenére kétszázötvennél is többen neveztek be legalább valamelyik futamra.

A hazai és külföldi klubok között messze a legnépesebb csoporttal képviseltette magát a 38 fővel résztvevő Veszprémi Honvéd Sportegyesület.

– Sportolóink az érmek elnyerésében is jeleskedtek: az összetett eredményhirdetésen tizenkét alkalommal állhattak fel a dobogóra. Öt-öt arany- és ezüst-, valamint két bronzérem lett a jutalma a technikailag és fizikailag egyaránt megterhelő pályák hibátlan teljesítésének – tájékoztatta a veszprémi sportportált Mérő Edit, az egyesület sajtóreferense.

A Veszprémi Honvéd dobogósai - Fotók: Bálint BenceA Veszprémi Honvéd dobogósai - Fotók: Bálint Bence

A VHSE eredményei: 2. Schäfer Ferdinánd (F10D), 1. Angyal Dániel, 2. Bálint Ádám (F12C), 1. Bálint Benedek (F14B), 3. Bálint Bence (F35Br), 2. Bálint Nóra Napsugár (FN10DK), 1. Lantai Lili, 2. Gaschler Emma (N10D), 1. Bácskai Eszter (N12C), 1. Lantai Anna Boróka (N14B), 3. Kocsispéter Kata (N18B), 2. Gaschler-Gyeviki Nóra (N35Br).

vehirsport.hu
2020. február 27. // Ákos, Bátor névnap