Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szkopjéban kezd a főtáblára jutott Győr

2015. szeptember 14. 14:54 // Forrás: MTI
A hétvégi selejtezőt sikerrel vevő Győri Audi ETO KC a macedón Vardar Szkopje otthonában kezd október 17-én a női kézilabda Bajnokok Ligája 16-os főtábláján.

A 2013-ban és 2014-ben győztes győrieknek van törlesztenivalójuk, hiszen az előző kiírásban éppen a szkopjeiek ejtették ki őket a negyeddöntőben.

Az alanyi jogon főtáblás, magyar bajnok FTC-Rail Cargo Hungaria október 18-án rajtol, amikor is a Tüskecsarnokban fogadja a horvát Podravka Koprivnicát.

Női BL főtábla:

A csoport: Larvik (norvég), Krim Ljubljana (szlovén), Rosztov Don (orosz), Baia Mare (román)
B csoport: FTC-Rail Cargo Hungaria, Thüringer HC (német), Podravka Koprivnica (horvát), Fleury Loiret (francia)
C csoport: FC Midtjylland (dán), Vardar Szkopje (macedón), Hypo Niederösterreich (osztrák), Győri Audi ETO KC​
D csoport: Buducnost Podgorica (montenegrói), CSM Bucuresti (román), IK Sävehof (svéd), Lublin (lengyel)

Játéknapok: október 16/18., 23/25., október 30.-november 1., november 6/8., 13/15., 20/22.

Az első három helyezettek jutnak a középdöntőbe, amelyet január 8. és február 28. között rendeznek. A negyeddöntőket áprilisban játsszák. A négyes döntőnek Budapest ad otthont május 7-én és 8-án.

vehirsport.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca Veszprém Handball Club A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca A Veszprém Handball Club a hosszabbításban nyújtott kimagasló teljesítményével 39-34-re legyőzte a Bajnokok Ligája-címvédő spanyol Barcát a férfi kézilabda klubvilágbajnokság kedd délutáni elődöntőjében, így bejutott a sorozat csütörtök esti fináléjába (19.00).  tegnap 17:53 Nemzetek Ligája: Szűcs és Fiola is Rossi 24 fős keretében magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája: Szűcs és Fiola is Rossi 24 fős keretében Újoncként Szűcs Kornélt is meghívta Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az októberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő 24 fős keretébe. tegnap 13:35 Rossi: nem léphet pályára eleve vert seregként a magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Rossi: nem léphet pályára eleve vert seregként a magyar válogatott Marco Rossi szövetségi kapitány szerint nem léphet pályára eleve vert seregként a magyar labdarúgó-válogatott, amely jövő pénteken Hollandiát fogadja, két hét múlva pedig Bosznia-Hercegovina vendégeként lép pályára a Nemzetek Ligájában. 2024. szeptember 30. 21:11 A Szeged vezetőedzője szerint nagyon szép volt az idény első periódusa OTP Bank-Pick Szeged A Szeged vezetőedzője szerint nagyon szép volt az idény első periódusa Michael Apelgren, az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint csapata számára nagyon szép volt az idény első periódusa. 2024. szeptember 30. 20:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.