Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 12. Pongrác
Veszprém
13°C
2024. május 12. Pongrác
Veszprém
13°C

Mozgalmas hetek után a Veszprém Judo versenyzői

2015. szeptember 27. 21:28
A Veszprém Judo egyesület szeptemberi eseményeiről Horváth László egyesületi elnök tájékoztatta a Veszprémi Sportportált.

Szeptember 13-án rendezték meg Bécsben a Vienna Open 2015 dzsúdóversenyt, ahol a Veszprém Judo egyesület két versenyzője indult az U10-es korosztályban. Windischmann Botond negyedik helyen végzett. Németh Bulcsúnakl az U10-es korosztályban nem volt ellenfele, így az U12-esek között indult, ahol három győzelemmel bravúros ezüstérmet szerzett.

Ugyanezen a napon Tatabányán rendeztek regionális rangsorversenyt, ahol szintén szép veszprémi eredmények születtek. Kocsis Dominik első, Zumpf Botond és Frantal Nándor második, Hergovics Soma pedig negyedik helyen zárt.

Hajdu Balázs Szegeden az Euroliga második fordulójában szerzett első helyet kiváló dzsúdóval.

Szeptember 18-19-én a Veszprém Judo SE aktívái a Nagy Sportágválasztó veszprémi helyszínén, az Arénában mutatták be a sportág szépségeit az érdeklődőknek.

Szeptember 19-én a klub versenyzője, Hajdu Balázs Aradon ismét az Euroligában versenyzett, és értékes ezüstérmet harcolt ki.

Másnap Tokodaltáró adott otthont a régió meghívásos versenyének. A Veszprém Judo SE versenyzői közül Gazda Kristóf, Répási Áron, Gazda Patrik és Jászvári Erik arany-, míg Jászvári András és a magasabb kategóriában is induló Répási Áron bronzérmet szerzett.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.