Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A négyes döntőre vasárnap indul a jegyértékesítés

2015. október 15. 18:06 // Forrás: MTI
Vasárnap indul a jegyértékesítés a női kézilabda Bajnokok Ligája májusi, budapesti négyes döntőjére.

A magyar szövetség csütörtöki közleménye szerint a szurkolók október végéig 15 százalék kedvezménnyel válthatják meg belépőiket az ehfFINAL4.com oldalon. A május 7-i és 8-i rendezvényre érvényes kétnapos belépők 19 990, 27 990 és 39 990 forintért kaphatók, amelyek a hó végéig, kedvezménnyel 16 990, 23 800 és 33 900 forintért vásárolhatók meg.

A belépők személyesen is megválthatók az FTC-Rail Cargo Hungaria vasárnapi, dabasi és a Győri Audi ETO KC jövő vasárnapi hazai BL-összecsapása helyszínén.

A Papp László Budapest Sportaréna 2014 és 2015 után harmadszor lesz házigazdája jövőre a Final Fournak.

vehirsport.hu
további cikkek
A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca Veszprém Handball Club A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca A Veszprém Handball Club a hosszabbításban nyújtott kimagasló teljesítményével 39-34-re legyőzte a Bajnokok Ligája-címvédő spanyol Barcát a férfi kézilabda klubvilágbajnokság kedd délutáni elődöntőjében, így bejutott a sorozat csütörtök esti fináléjába (19.00).  tegnap 17:53 Nemzetek Ligája: Szűcs és Fiola is Rossi 24 fős keretében magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája: Szűcs és Fiola is Rossi 24 fős keretében Újoncként Szűcs Kornélt is meghívta Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az októberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő 24 fős keretébe. tegnap 13:35 Rossi: nem léphet pályára eleve vert seregként a magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Rossi: nem léphet pályára eleve vert seregként a magyar válogatott Marco Rossi szövetségi kapitány szerint nem léphet pályára eleve vert seregként a magyar labdarúgó-válogatott, amely jövő pénteken Hollandiát fogadja, két hét múlva pedig Bosznia-Hercegovina vendégeként lép pályára a Nemzetek Ligájában. 2024. szeptember 30. 21:11 A Szeged vezetőedzője szerint nagyon szép volt az idény első periódusa OTP Bank-Pick Szeged A Szeged vezetőedzője szerint nagyon szép volt az idény első periódusa Michael Apelgren, az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint csapata számára nagyon szép volt az idény első periódusa. 2024. szeptember 30. 20:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.