Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Változások a férfi kézilabda-válogatott keretében

2015. november 2. 10:38 // Forrás: MTI
Sérülések miatt több poszton is változott a hétvégi Provident Kupára készülő magyar férfi kézilabda-válogatott kerete.

A szövetség hétfői tájékoztatása szerint az előzetesen kihirdetetthez képest nem tarthat a csapattal Ancsin Gábor és Gulyás Péter, utóbbi helyett Hornyák Péter készül együtt az A kerettel.

A debreceni Főnix csarnokban sorra kerülő tornán Talant Dujshebaev szövetségi kapitány együttese Fehéroroszország és Argentína ellen lép pályára.


A program

péntek:
20.00: Argentína-Fehéroroszország (Provident Kupa)

szombat:
14.30: Magyarország-Fehéroroszország (Provident Kupa)
16.45: Magyarország B - Argentína

vasárnap:
10.45: Magyarország B - Fehéroroszország
13.00: Magyarország-Argentína (Provident Kupa, Diószeghy Zsolt emlékmérkőzés)

A torna záró találkozójával korábbi kommunikációs igazgatójára, a 2014-ben 50 esztendős korában elhunyt Diószeghy Zsoltra emlékezik a Magyar Kézilabda Szövetség.

A magyar válogatott kerete a Provident Kupára:

kapusok: Bartucz László (Csurgó), Székely Márton (Csurgó), Mikler Roland (MVM Veszprém)
jobbszélsők: Pásztor Ákos (Grundfos Tatabánya), Hornyák Péter (Csurgó)
jobbátlövő: Balogh Zsolt (MOL-Pick Szeged)
irányítók: Császár Gábor (Kadetten Schaffhausen), Faluvégi Rudolf (Csurgó), Nagy Kornél (Dunkerque)
beállók: Bánhidi Bence (Balatonfüred), Hegedűs Márk (MOL-Pick Szeged), Schuch Timuzsin (MVM Veszprém), Zubai Szabolcs (MOL-Pick Szeged)
balátlövők: Bodó Richárd (Grundfos Tatabánya), Borsos Tamás (Cegléd), Jamali Iman (Kristianstad), Zdolik Bence (Balatonfüred)
balszélsők: Gazdag Tibor (Csurgó), Iváncsik Gergő (MVM Veszprém)

vehirsport.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Gulyás István lett a Veszprém Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója sport Gulyás István lett a Veszprém Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója Gulyás István, a magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya lett a Veszprém Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója. ma 14:08 A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca Veszprém Handball Club A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca A Veszprém Handball Club a hosszabbításban nyújtott kimagasló teljesítményével 39-34-re legyőzte a Bajnokok Ligája-címvédő spanyol Barcát a férfi kézilabda klubvilágbajnokság kedd délutáni elődöntőjében, így bejutott a sorozat csütörtök esti fináléjába (19.00).  tegnap 17:53 Nemzetek Ligája: Szűcs és Fiola is Rossi 24 fős keretében magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája: Szűcs és Fiola is Rossi 24 fős keretében Újoncként Szűcs Kornélt is meghívta Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az októberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő 24 fős keretébe. tegnap 13:35 Rossi: nem léphet pályára eleve vert seregként a magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Rossi: nem léphet pályára eleve vert seregként a magyar válogatott Marco Rossi szövetségi kapitány szerint nem léphet pályára eleve vert seregként a magyar labdarúgó-válogatott, amely jövő pénteken Hollandiát fogadja, két hét múlva pedig Bosznia-Hercegovina vendégeként lép pályára a Nemzetek Ligájában. 2024. szeptember 30. 21:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.