Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Könnyed magyar siker a fehéroroszok ellen

2015. november 7. 16:24 // Forrás: MTI
Magabiztosan győzött első mérkőzésén a magyar férfi kézilabda-válogatott a fehéroroszok ellen a Provident Kupa elnevezésű felkészülési tornán szombaton a debreceni Főnix Csarnokban.

Eredmény, Provident Kupa, 2. játéknap:
Magyarország-Fehéroroszország 32-20 (15-6)

Az Európa-bajnokságra készülő magyar együttes a meccs elején egy-két góllal vezetett, a félidő közepére aztán sikerült ellépnie 8-3-ra. Később még tovább nőtt a különbség, rendre hét-nyolc gól volt a hazaiak előnye, amely a félidőre kilenctalálatosra hízott.

A szünet után is a magyar együttes diktált, s ez az eredményben is megmutatkozott. A 37. percben volt először "közte tíz" (20-10), a végére pedig 12 gólos különbség alakult ki.

Bánhidi Bence (k) a kézilabda Provident Kupán játszott Magyarország-Fehéroroszország mérkőzésen a debreceni Főnix Csarnokban 2015. november 7-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt Bánhidi Bence (k) a kézilabda Provident Kupán játszott Magyarország-Fehéroroszország mérkőzésen a debreceni Főnix Csarnokban 2015. november 7-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A vasárnapi zárófordulóban vár a torna legnehezebb mérkőzése a hazai csapatra, amikor is a fehéroroszokat hét góllal verő argentin válogatottal találkozik.


További eredmény:
Magyarország B-Argentína 20-19 (9-10

pénteken játszották:
Argentína-Fehéroroszország 30-23 (12-14)

vasárnap:
Magyarország B-Fehéroroszország 10.45
Magyarország-Argentína 13.00

vehirsport.hu
további cikkek
Gulyás István lett a Veszprém Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója sport Gulyás István lett a Veszprém Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója Gulyás István, a magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya lett a Veszprém Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója. ma 14:08 A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca Veszprém Handball Club A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca A Veszprém Handball Club a hosszabbításban nyújtott kimagasló teljesítményével 39-34-re legyőzte a Bajnokok Ligája-címvédő spanyol Barcát a férfi kézilabda klubvilágbajnokság kedd délutáni elődöntőjében, így bejutott a sorozat csütörtök esti fináléjába (19.00).  tegnap 17:53 Nemzetek Ligája: Szűcs és Fiola is Rossi 24 fős keretében magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája: Szűcs és Fiola is Rossi 24 fős keretében Újoncként Szűcs Kornélt is meghívta Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az októberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő 24 fős keretébe. tegnap 13:35 Rossi: nem léphet pályára eleve vert seregként a magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Rossi: nem léphet pályára eleve vert seregként a magyar válogatott Marco Rossi szövetségi kapitány szerint nem léphet pályára eleve vert seregként a magyar labdarúgó-válogatott, amely jövő pénteken Hollandiát fogadja, két hét múlva pedig Bosznia-Hercegovina vendégeként lép pályára a Nemzetek Ligájában. 2024. szeptember 30. 21:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.