Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. október 21. Orsolya
Veszprém
10°C
2024. október 21. Orsolya
Veszprém
10°C

Szabálytalan volt a padló az FTC lipcsei meccsén

2016. december 22. 20:04 // Forrás: MTI
Szabálytalan volt a padló a Ferencváros lipcsei csoportmérkőzésén a női kézilabda Bajnokok Ligájában, ezért az európai szövetség (EHF) csütörtökön megbüntette a német klubot.

Az EHF honlapján olvasható indoklás szerint a HC Leipzig a novemberi találkozón nem a Gerflor sportpadlót használta, csupán kékre és feketére festette a parkettát - amely így kinézetre teljesen megegyezett a BL-ben kötelező borítással -, ezzel megsértette az elitsorozat szabályzatát.

A német klubnak 7500 eurós (2,3 millió forint) büntetést kellene fizetnie, de az összeg felét kétéves próbaidőre felfüggesztették, és a lipcseieknek hét napon belül fellebbezésre is van lehetőségük.

A november 6-án rendezett mérkőzést az FTC-Rail Cargo Hungaria 30-17-re megnyerte, és a B csoport második helyéről jutott a középdöntőbe. A HC Leipzig a kvartett utolsó helyen zárt.

vehirsport.hu
további cikkek
A Veszprém hetek óta kapcsolatban áll Palmarsonnal, még lehet érkező a közeljövőben Veszprém Handball Club A Veszprém hetek óta kapcsolatban áll Palmarsonnal, még lehet érkező a közeljövőben Nagy László elmondása alapján Jehia el-Dera sérülésétől függetlenül ott volt a Veszprém kívánságlistáján a hétfőn bejelentett Aron Palmarsson, akivel hetek ezelőtt felvette a kapcsolatot a klub, a veszprémi sportigazgató nem zárta ki, hogy az izlandin túl is érkezik még játékos a közeljövőben. ma 21:30 Mégsem jelent csődöt a Vipers Kristiansand női kézilabda BL Mégsem jelent csődöt a Vipers Kristiansand Hétfőn megváltoztatta vasárnap esti álláspontját és mégsem jelent csődöt a norvég Vipers Kristiansand, amely 2021 és 2023 között háromszor nyerte meg a női kézilabda Bajnokok Ligáját. ma 18:37 A hír igaz: Palmarsson visszatért Veszprémbe! Veszprém Handball Club A hír igaz: Palmarsson visszatért Veszprémbe! A Veszprém Handball Club a vezetőedző Xavi Pascual kérésére szerződtette a klub korábbi játékosát Aron Palmarssont. Az izlandi válogatott irányító 2026 nyaráig kötelezte el magát - közölte a kézilabdaklub hétfőn hivatalos weboldalán. ma 12:50 Los Angeles-i cél: közel kerülni az első tízhez sport Los Angeles-i cél: közel kerülni az első tízhez A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) célkitűzése a Los Angeles-i nyári játékokra az, hogy a magyar csapat az éremtáblázaton közel legyen a legjobb tízhez. ma 10:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.