Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. október 28. Simon
Veszprém
17°C
2024. október 28. Simon
Veszprém
17°C

Súlyos vereséget szenvedett a magyar futsalválogatott

2017. február 23. 10:04 // Forrás: MTI, fotó MLSZ.hu
A magyar futsalválogatott 5-0-ra kikapott Szlovénia csapatától a Zalaegerszegen rendezett szerdai felkészülési mérkőzésen.

Eredmény:
Magyarország-Szlovénia 0-5 (0-3)

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a hazai együttesből hiányzott Dróth Zoltán, akit kazah klubcsapata, a Kajrat Almati nem engedett el.

A két válogatott csütörtökön 15 órától, zárt kapuk mögött ismét megmérkőzik egymással.

fotó: mlsz.hufotó: mlsz.hu

A magyar együttes az április 7. és 12. között Azerbajdzsánban sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőtornára készül, ahol a hazaiakon kívül a bosnyákokkal és az albánokkal találkozik.

vehirsport.hu
további cikkek
Az M4 Sport közvetíti a 2026-os és 2030-as labdarúgó-világbajnokságot labdarúgás Az M4 Sport közvetíti a 2026-os és 2030-as labdarúgó-világbajnokságot A közmédia közvetíti a következő két labdarúgó-világbajnokságot 2026-ban és 2030-ban - tájékoztatta hétfőn az MTI-t a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA). ma 12:42 Európai kézilabdaligák: Bognár Alex négy gólt lőtt az Európa-kupában sport Európai kézilabdaligák: Bognár Alex négy gólt lőtt az Európa-kupában Bognár Alex négy góllal járult hozzá a szlovén RK Celje PL 33-26-os hazai győzelméhez a bosnyák RK Gracanica ellen a férfi kézilabda Európa-kupa vasárnapi játéknapján. tegnap 20:06 Európai kézilabdaligák: Lukács Péter négy gólja és négy gólpassza kézilabda Európai kézilabdaligák: Lukács Péter négy gólja és négy gólpassza Lukács Péter négy góllal és négy gólpasszal járult hozzá az Elverum HB 35-20-as sikeréhez a Baekkelaget Elite otthonában a norvég férfi kézilabda-bajnokság szombati játéknapján. tegnap 10:07 Terepfutók hódították meg a Balaton-felvidéket sport Terepfutók hódították meg a Balaton-felvidéket Kellemes őszi időben rendezték meg október második hétvégéjén az idei utolsó Fighters’ Run-t Csopakon, a Balatoni Élményparkban. Az eseményen 1500-nál is többen indultak. Versenyszámban nem volt hiány, a terepakadályfutás és a terepfutás szerelmesei is megtalálhatták a számukra legideálisabb kihívást. tegnap 9:58

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.