Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 6. Ivett
Veszprém
15°C
2024. május 6. Ivett
Veszprém
15°C

Szeptemberre halasztották a Balaton-átevezést

2017. augusztus 10. 14:58 // Forrás: MTI
Szombat helyett szeptember 9-én rendezik meg a MOL Balaton-átevezést.

A szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján az időjárási körülmények nem teszik lehetővé az esemény biztonságos megrendezését az eredetileg tervezett időpontban.

A már befizetett nevezési díjakat visszafizetik, ugyanakkor a szervezők bíznak abban, hogy a szeptemberi időpontra is sokan neveznek - olvasható a közleményben.

A MOL Balaton-átevezés 10,2 kilométeres távját - Fonyód és Badacsony között oda vissza - a résztvevők a legkülönfélébb vízi járművekkel teljesíthetik.

Az eseménnyel és a nevezéssel kapcsolatban friss információkat a www.balatonatevezes.hu weboldalon lehet olvasni.

vehirsport.hu
további cikkek
Fazekas Gergő csapata megvédte címét a Lengyel Kupában kézilabda Fazekas Gergő csapata megvédte címét a Lengyel Kupában Fazekas Gergő csapata, az Orlen Wisla Plock 29-20-ra nyert a bajnok Industria Kielce ellen a férfi kézilabda Lengyel Kupa vasárnapi döntőjében. tegnap 23:34 Ultrabalaton: több mint 25 ezer résztvevő, rekordösszeg karitatív célokra szabadidősport Ultrabalaton: több mint 25 ezer résztvevő, rekordösszeg karitatív célokra Egyéniben magyar győzelmek születtek a 18. alkalommal megrendezett NN Ultrabalatonon, amelyen több mint 25 ezer résztvevőt regisztráltak és rekordösszeg, majdnem 23 millió forint gyűlt össze karitatív célokra. tegnap 20:08 Női kézilabda BL: Esbjergben is kikapott, nem jutott négyes döntőbe a Ferencváros kézilabda Női kézilabda BL: Esbjergben is kikapott, nem jutott négyes döntőbe a Ferencváros Az előző idényben ezüstérmes Ferencváros nem jutott be a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, mivel hazai egygólos vereségét követően vasárnap idegenben 29-24-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett Esbjergtől. tegnap 17:54 Női kézilabda BL: kétgólos hazai vereséggel jutott négyes döntőbe a Győr kézilabda Női kézilabda BL: kétgólos hazai vereséggel jutott négyes döntőbe a Győr Az elmúlt idényben bronzérmes Győri Audi ETO bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, mivel idegenbeli hétgólos sikerét követően a negyeddöntő szombati visszavágóján saját közönsége előtt 26-24-re kapott ki a címvédő norvég Vipers Kristiansandtól. 2024. május 4. 22:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.