Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
11°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
11°C

Stabilan a magyar dzsúdó középmezőnyében

2018. március 8. 21:58 // Forrás: Horváth László
Az év egyik kiemelkedő eseményére készül a Domonkos László Veszprém Judo Sport Egyesület, mely a több mint 200 bejegyzett klub közül a 46. helyet foglalja el az országos egyesületi rangsorban.

Nyilvánosságra hozta a Magyar Judo Szövetség a 2017-ban elért eredmények alapjául szolgáló országos egyesületi rangsort. Ez alapján a Domonkos László Veszprém Judo Sport Egyesület a több mint 200 bejegyzett klub közül a 46. helyet foglalja el, ami visszaigazolja az edzők évről-évre eredményes munkáját.

A Veszprém Judo SE dzsudokái versenyről versenyre bizonyítják tehetségüket (archív fotó)A Veszprém Judo SE dzsudokái versenyről versenyre bizonyítják tehetségüket (archív fotó)

Akárcsak idén, a 2017-es évben is naponta látogathatóak az edzéseik a Dózsa György Általános Iskolában, a Simonyi Zsigmond Általános Iskolában, a Takács Tanyán, de Gyulafirátóton és Herenden is tartanak tréningeket.

Jelenleg az év egyik kiemelkedő eseményére készül az egyesület, amely egy színvonalas versenyhétvégét szeretne megrendezni a Veszprém Arénában. Március 17-én otthont adnak az országos ifjúsági bajnokságnak, másnap pedig a régiós rangsor versenynek, ahová közel 500 cselgáncsozót várnak. Az országos bajnokság 11 órakor kezdődik, az érmes mérkőzésekre 17 órakor kerül sor.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.