Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C

Jól sikerült a pápai vendégeskedés

2018. május 3. 8:10 // Forrás: Horváth László
Kiválóan teljesített a Veszprém Judo SE tizenöt fős csapata a Pápán rendezett VI. Bakony Kupán.

Harmincegy egyesület 310 dzsudokája vett részt a közelmúltban a pápai VI. Bakony Kupán, amely egyben az észak-dunántúli régió második rangsorversenye is volt. Népes súlycsoportok, remek hangulatú küzdelmek és kiváló szervezés jellemezte a viadalt, amelyen a Veszprém Judo SE tizenöt fővel vett részt.

Népes versenyző csapat gyűlt össze Pápán - Fotó: Veszprém Judo SENépes versenyző csapat gyűlt össze Pápán - Fotó: Veszprém Judo SE

A veszprémi egyesületből Horváth Réka, Pfenning Luca, Takács Emese, Takács Regő és Pék Soma egyaránt aranyérmet nyert. Nagy Dorina, Kocsis Dominik és Windischmann Botond ezüst-, Balázsi Botond, Pfenning Hanna és Molnár Éva pedig bronzmedált szerzett. Nagy Tamás és Tamtom Péter ötödik lett, míg Balázsi Bence és Kiss Benett helyezetlenül zárt.

– A nagy melegben remek csatákat és nagy visszatéréseket is láthattunk. Reméljük, a sérültjeink is mihamarább felépülnek, s még népesebb csapattal még sikeresebben szerepelhetünk a legközelebbi versenyeken – értékeltek röviden az edzők.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.