Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Rajtra kész Magyarország legnagyobb kézilabda-fesztiválja

2018. augusztus 1. 18:13
Augusztus 12-18. között immár 22. alkalommal rendezik meg Veszprémben a Cell-Cup nemzetközi kézilabda-fesztivált, amelyen tizenöt ország százhárom csapata vesz részt.

Közép-Európa legnagyobb nemzetközi kézilabda-fesztiváljára a nevezések lezárta után ebben az évben tizenöt ország – Ausztria, Belgium, Csehország, Franciaország, Feröer-szigetek, Izland, Izrael, Kuwait, Lengyelország, Norvégia, Németország, Oroszország, Románia, Szaúd-Arábia és Magyarország – több mint száz csapata jelentkezett, amelyek között nagy múltú, ismert klubok utánpótlás-együttesei is vannak összesen négy korosztályban, s nyolc kategóriában (férfi, fiú, női és lány).

A Cell-Cup mérkőzései több helyszínen zajlanak. A megyeszékhely mellett Alsóörs, Balatonfüred, Várpalota is helyet biztosít a látványos küzdelmeknek összesen tíz sportcsarnokban. A legjobbak az 5000 fő befogadására alkalmas Veszprém Arénában is pályára léphetnek.

A helyezett csapatok érem- és oklevél-, az elsők pedig egyedi korona díjazásban és értékes sportfelszerelésben részesülnek. Kategóriánként a legjobb játékos különdíjat vehet át. Díjazzák a legszebb népviseletben megjelenő, a nyitógálán a legjobb hangulatot teremtő és a legsportszerűbb csapat is.

A sport mellett számos szabadidős program közül is választhatnak a résztvevők. A mérkőzésekre, az impozáns nyitó-és záró gálára várják a nagyközönséget. A rendezvény részletes programja a www.cellcup.hu oldalon is megtekinthető.

A kézilabda-fesztiválra Európa számos országából tizennyolc nemzetközi, míg Magyarországról tíz játékvezetői páros érkezik.

– Az idei Cell-Cup az elmúlt évek jó hagyományait és megszokott magas színvonalát igyekszik továbbvinni. A Cell-Cup Európa egyik legnagyobb kézilabda-fesztiválja minőségi mérkőzésekkel, számtalan programmal, ahol a kézilabdasport szerelmesei hat fantasztikus napot tölthetnek el együtt. A szakmaiság, a felkészülés, a sportszakmai beszélgetések, az izgalmas mérkőzések, elődöntők és döntők mellett fantasztikus programok, karneváli hangulat, szórakozás várja a sportolókat, csapatvezetőket, szülőket, nézőket – egyszóval mindenkit, mert a Cell-Cupon nincsenek vesztesek! – fogalmazott Süle Nándor, a fesztivál megálmodója és főszervezője.

vehirsport.hu
további cikkek
Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben kézilabda Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben Fazekas Gergő tíz góllal járult hozzá az Orlen Wisla Plock 31-30-as győzelméhez a Górnik Zabrze otthonában a lengyel férfi kézilabda-bajnokság elődöntőjének első, hétfői mérkőzésén. tegnap 21:58 Vehír21 podcast: Nem csak a lelátón harcol a Telekom Veszprém vezérszurkolója Telekom Veszprém Vehír21 podcast: Nem csak a lelátón harcol a Telekom Veszprém vezérszurkolója A Veszprémi Szurkolói Egyesület vezetője, Gyurákovics István portálunk vadonatúj podcastjében a Vehír21-ben mesélt a vezérszurkolói szerepéről és az ehhez fűződő élményeiről. Latolgatta a Telekom Veszprém idei hazai és nemzetközi esélyeit, valamint beszélt a férfi kézilabda-válogatott olimpiai csoportjáról. Több más érdekes téma mellett szóba került a szurkolói közösség és a kézilabdaklub között tavaly év végén kialakult nézeteltérés és annak békés lezárása is. Valamint nálunk vallott először a széles nyilvánosság előtt súlyos betegségéről is. tegnap 22:51 Horvát szakember veszi át a veszprémi kézilabdacsapat irányítását Fejér-B.Á.L. Veszprém Horvát szakember veszi át a veszprémi kézilabdacsapat irányítását Az idény végén távozik az első osztályú kézilabda-bajnokságból kieső Fejér-B.Á.L. Veszprém éléről Danyi Gábor. A vezetőedzői feladatokat ősztől a horvát Dinko Dankovic veszi át. tegnap 19:36 Ilic Zoran öt gólja a Bundesligában kézilabda Ilic Zoran öt gólja a Bundesligában Ilic Zoran öt gólt lőtt a HSV Hamburg csapatában, amely házigazdaként 33-33-as döntetlent játszott a VfL Gummersbach együttesével a német férfi kézilabda-bajnokság vasárnapi játéknapján. 2024. április 21. 22:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.