Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A veszprémi dzsúdósoknál is elkezdődött az őszi versenyszezon

2018. október 16. 18:10
Mozgalmas hetek állnak a Domonkos László Veszprémi Judo Egyesület sportolói mögött.

A Domonkos László Veszprémi Judo Egyesület tehetsége, Takács Emese szeptember 15-én az Egerben rendezett XVIII. Tóth Péter Emlékversenyen vett részt, ahol aranyérmet szerzett. Egy héttel később újra ismét tataimra állt, a paksi XXVII. Atom-kupán második helyezést ért el.

Október 7-én közel négyszáz dzsudoka mérlegelt az észak-dunántúli régió harmadik rangsorversenyén, Tatabányán. A népes és erős súlycsoportokban öt veszprémi induló is megmérettette magát, ám az átütő sikerek ezúttal sajnos elmaradtak számukra. A klub versenyzői közül Takács Emese végzett a legelőkelőbb helyen, aki második lett. Nagy Dorina negyedik, Nagy Tamás és Windischmann Botond helyezetlenül zárt.

Fotó: Domonkos László Veszprémi Judo EgyesületFotó: Domonkos László Veszprémi Judo Egyesület

Ugyanezen a hétvégén Zalaegerszegen utánpótlásversenyt rendeztek, ahol a veszprémi egyesület reménysége, Kuglits Márk bronzérmet szerzett.

A Franciaországban tanuló Horváth Dorottya számára is elkezdődött az őszi versenyszezon. A veszprémi nevelésű cselgáncsozó szeptember 22-én a svájci Moratban rendezett nemzetközi viadalon harmadik lett. Október 7-én a franciaországi Bourg-de-Péage-ban rendezett régiós rangsorolón szerepelt, amelyen első helyezett lett. Egy héttel később pedig a másodosztályú országos bajnokságon vett részt Bonneville-sur-Yvette városában, ahol három győzelemmel és egy vereséggel helyezetlenül zárt.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.