2021. január 27.
//
Angelika névnap

Veszprémi cselgáncssikerek Koroncón

2018. november 6. 19:41
A Veszprém Judo SE növendékei eredményesen szerepeltek a hagyományos Tutti Kupán.

A Veszprém Judo SE kilenc fős csapata október 28-án a Koroncón rendezett Tutti Kupán vendégeskedett. Mint azt Horváth László, az egyesület elnöke portálunknak elmondta, a hagyományosan jó versenyrendezés és vendéglátás ezúttal is garancia volt a népes súlycsoportokra és remek hangulatú küzdelmekre.

Fotó: Veszprém Judo SEFotó: Veszprém Judo SE

A veszprémi klub színeiben Horváth Eszter, Pfenning Hanna, Böröcz Bacher Csenge, Kuglits Márk és Horváth Benedek aranyérmes lett. Pfenning Luca második, Nagy Levente harmadik, Nagy Tamás és Nagy Dorina pedig ötödik helyezést ért el.

Ráadásként a Veszprém Judo SE a D korcsoport második legeredményesebb egyesülete lett, így a fiatalok egy kupát is hazavihettek.

vehirsport.hu

További cikkek

Parádésan bunyóztak a Dobos-tanítványok
Parádésan bunyóztak a Dobos-tanítványok
A fővárosban múlt hétvégén rendezett K1 magyar bajnokságról a veszprémi Weapon Group SC fiatal harcosai egytől egyig éremmel a nyakukban tértek haza.
Mestereket avattak Veszprémben
Mestereket avattak Veszprémben
Kerekes Balázs, Meilinger László, Tőkés Renáta, Gyömörei Gyula és Kurdi Panna veszprémi tékvandósok különleges dan mestervizsgán vettek részt öt a hétvégén.
Tizenkét bajnoki címet szereztek a veszprémi szumósok
Tizenkét bajnoki címet szereztek a veszprémi szumósok
Szigetszentmiklóson rendezték meg a szumó országos bajnokságot és Eb-válogatóversenyt, valamint az U12-es korosztály felkészülési versenyét. A Centrum SE húsz fős csapata huszonöt érmet szerzett.
Gálameccset nyert a veszprémi bunyós
Gálameccset nyert a veszprémi bunyós
Kun Marcell többször is padlóra küldte ellenfelét a fővárosi BSK Crossfightban rendezett küzdősport-gálaesten, amelyen végül még az első menetben TKO-győzelmet aratott Dobos Gergely tanítványa.
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
A Veszprémi Kempo SE tizennégy éves reménységét, Czuppon-Horváth Lilit beválasztották a MOL Alapítvány 2020-as Tehetségtámogató Programjába. Békési Gergely tanítványa rászolgált a támogatásra, hiszen a belföldi bajnoki címek mellett alapembere lett a magyar válogatottnak is. A nemzetközi sikereinek köszönhetően pedig az Európai Fekete Öves Tanács hazánk legjobb ifjúsági lány versenyzőjének választotta a tavalyi évben.