2019. november 13. // Szilvia névnap

Világkupán járt a KID Rock and Roll SE

2018. november 25. 20:04
A KID Rock and Roll SE felnőtt nemzetközi nagyformációja, a Baby Dolls kiegyensúlyozott, szép tánccal a 8. helyen végzett a belgiumi Diepenbeek városában rendezett világkupán.

A KID Rock and Roll SE felnőtt nemzetközi nagyformációja, a Baby Dolls, valamint felnőtt „B” párosa, Sevinger Dávid és Gönczöl Regina november 10-én a belgiumi Diepenbeek városában szerepelt világkupán. A formáció egyenes ágon 4. helyen jutott a középdöntőbe, ahol kiegyensúlyozott, szép tánccal a 8. helyen végzett. A „B” páros a nagyon erős és népes mezőnyben a 25. helyen végzett.

November 17-én Balatonfüreden rendezték meg az év utolsó, s egyben legrangosabb versenyét, a magyar bajnokságot, amelyre a KID Rock and Roll SE öt formációja és két párosa kvalifikálta magát.

Fotó: KID Rock and Roll SEFotó: KID Rock and Roll SE

Felnőtt kisformációs kategóriában a Csinizsaruk egyenes ágon jutott a döntőbe, és ott éppen lecsúszva a dobogóról az értékes pontszerző 4. helyen végzett. Ezzel az országos ranglista 4. helyén áll, és legjobb nyugat-magyarországi formációként zárta az évet. Felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában a Prodigy Project kisformáció a pontszerző 5. helyezést érte el, és az országos ranglista 6. helyén áll. A Baby Dolls felnőtt nemzetközi nagyformáció is a döntőbe táncolta magát, ahol a 7. helyen végzett. A junior nagyformációk versenyében a Rocker Ladies junior kisformációk között a Ghostbusters a 10. helyen zárt. A Radnai Kristóf–Nagy Noémi children páros is nagyon szépen helyt állt, s a 12. helyen fejezte be a bajnokságot. A legnépesebb, rekordszámú indulót felvonultató serdülő páros mezőnyben Schaffer Márk és Balogh Réka összesítésben a 24. helyen zárt.

A táncosokat Horváth Zsófia Ibolya, Putics-Bondor Virág és Bánhidi Dániel készítette fel.

vehirsport.hu

További cikkek

Huszonkilencedik bajnoki címét gyűjtötte be Szolnoki Olivér
Huszonkilencedik bajnoki címét gyűjtötte be Szolnoki Olivér
Megyeszékhelyünk 21 éves biliárdos tehetsége, Szolnoki Olivér felnőtt kategóriában tizenharmadik, összességében pedig huszonkilencedik magyar bajnoki címét gyűjtötte be szeptember 15-én a Budapesten rendezett pool biliárd 8-as országos megmérettetésen.
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Közel sem egyszerű, de egyben szerencsés helyzetben vannak a Veszprémi Jéglovagok utánpótláskorú jégkorongozói. Az egyesületnek a közelmúltban ugyanis több költözést is meg kellett élnie az uszoda beruházása miatt. A város támogatásával azonban a sátras kispálya kibővülhet, és szabványos méretű jégfelületre növelve a Tüzér utcába költözik az őszi évszak folyamán.
A sport és a tanulás erősítik egymást
A sport és a tanulás erősítik egymást
Jó hangulatú beszélgetésen vehettek részt, akik szombaton kora délután a Vasas Sportpályára látogattak. A Fiatalok Napján sportról, karrierről és tanulásról beszélt Rasovszky Kristóf, Nagy László, Porga Gyula, Orbán Éva és Szentgyörgyi Rómeó.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.
Életet menthet, kerékpárt nyerhet – Fiatalok Napja Veszprémben
Életet menthet, kerékpárt nyerhet – Fiatalok Napja Veszprémben
Szívesen beszélgetne a világbajnok nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóffal? Megismerné a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó Nagy László történetét? Vagy esetleg vérét adná egy nemes célért? Ha igen, akkor mindezt megteheti a szombati nap folyamán az egykori Vasas Sportpályán.
2019. november 13. // Szilvia névnap