Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Színvonalas tékvandóverseny Nemesvámoson

2018. december 13. 19:14
A hétvégén rendezték a tékvandósok Veszprém megyei utánpótlásversenyét a nemesvámosi Csatári csarnokban, ahol kiváló hangulatban öt tatamin zajlottak a küzdelmek.

A Mikulás-kupára öt egyéni és egy csapatversenyszámban mintegy ötszáz nevezés érkezett, amelyen a sportágat alapító Choi Hong Hi születésének 100. évfordulóját is ünnepelték.

A megnyitót követően színvonalas bemutatót láthattak az érdeklődők, ahol a magyar tékvandó válogatott kiválóságai mellett az elmúlt időszak nagyjai is felléptek. Formagyakorlat bemutatóval Máté Zoltán, a magyar szövetség alelnöke 7. danra vizsgázóként, Enyingi László 6. danos edző, Darnai János herendi versenyző-edző, valamint a torna szervezője és a Padányi klub vezetőedzője, Bécsi Nikolett, aki az idei évet Európa-bajnoki és világkupa érmekkel zárta.

Öt tatamin zajlottak a küzdelmek - Fotó: Csibi ErzsébetÖt tatamin zajlottak a küzdelmek - Fotó: Csibi Erzsébet

Meghívottként Rajkai Andrea háromszoros, Papirovnyik Mónika kétszeres és Vajky László egyszeres világbajnok írta alá az érmesek okleveleit. A viadal legkisebb résztvevője, az ötéves Horváth Zsófi (Balatonfüred) az egyéniben szerzett érmei mellé a legfiatalabb utánpótlás versenyzőnek járó elismerést is begyűjtötte. A Mikulás napjára eső megmérettetés jó és eredményes évzáró volt a zömében gyerek utánpótláskorú sportolóknak.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.