Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
16°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
16°C

Szikora és Pena a Ferencváros kézilabdacsapatából Siófokra igazol

2019. március 20. 12:58 // Forrás: MTI
Az idény végén távozik az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatától és Siófokra szerződik Szikora Melinda és Nerea Pena.

"A Ferencváros elmúlt éveit meghatározó játékosokról van szó, akiket szerettünk volna megtartani, de ők sajnos nem fogadták el az ajánlatainkat" - idézte a zöld-fehér klub honlapja Bognár Lászlót, a kézilabda szakosztály ügyvezető igazgatóját. "Sajnálom mindkettejük döntését, köszönjük az itt töltött éveket és a további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk."

A magyar válogatott hálóőr 2013, míg a vb-bronzérmes spanyol irányító-átlövő 2012 óta játszott a fővárosi együttesben.

A siófokiak szerdán megerősítették a 30 éves Szikora és a 29 esztendős Pena érkezését.

vehirsport.hu
további cikkek
Női kézilabda BL: kétgólos hazai vereséggel jutott négyes döntőbe a Győr kézilabda Női kézilabda BL: kétgólos hazai vereséggel jutott négyes döntőbe a Győr Az elmúlt idényben bronzérmes Győri Audi ETO bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, mivel idegenbeli hétgólos sikerét követően a negyeddöntő szombati visszavágóján saját közönsége előtt 26-24-re kapott ki a címvédő norvég Vipers Kristiansandtól. tegnap 22:03 Bravúr: Szlovénia legyőzésével feljutott az elitbe a magyar hokiválogatott! ország-világ Bravúr: Szlovénia legyőzésével feljutott az elitbe a magyar hokiválogatott! A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán, ezzel ismét feljutott a 16 csapatos elitbe. tegnap 21:55 Nem sikerült a visszavágás Fejér-B.Á.L. Veszprém Nem sikerült a visszavágás Nem tudott revansot venni a novemberi, hazai kiütéses vereségéért a Fejér-B.Á.L. Veszprém a PLER ellen a férfi kézilabda NB I-ben. A bennmaradásért küzdő fővárosiak szombaton hétgólos győzelmet arattak az élvonaltól búcsúzú bakonyiak ellen. tegnap 19:31 Komlói sikerével engesztelné a szurkolókat a Telekom Veszprém Telekom Veszprém Komlói sikerével engesztelné a szurkolókat a Telekom Veszprém A címvédő, hibátlan mutatóval listavezető Telekom Veszprém 43-28-ra nyert a Carbonex-Komló vendégeként a férfi kézilabda NB I alapszakaszának szombat esti mérkőzésén. tegnap 19:32

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.