2020. augusztus 10. // Lörinc névnap

Rekordnevezés a veszprémi dzsúdóversenyen

2019. március 26. 13:07
Több mint háromszáz versenyző küzdött a hétvégén a Lovassy gimnázium sportcsarnokában. A rendező Domonkos László Veszprémi Judo Egyesület dzsudokái összesen harmincnyolc érmet szereztek.

A Domonkos László Veszprémi Judo Egyesület március 23-án a Lovassy gimnázium sportcsarnokában rendezte meg regionális rangsorversenyét és a hagyományos Domonkos László meghívásos emlékviadalt.

Fotók: Domonkos László Veszprémi Judo Egyesület Fotók: Domonkos László Veszprémi Judo Egyesület

A tíz év alattiak játékos vetélkedőjére nyolcvanöten neveztek, a rangsorversenyre pedig huszonöt klub kétszázötvenhárom dzsudokája érkezett, így az eddigi legnépesebb viadalt tudhatja magáénak a rendező egyesület.

A nap kiválóan sikerült a szervező klub csapatának, hiszen negyvenhat indulójuk tizennégy arany-, tizenkét ezüst- és tizenkét bronzérmet szerzett.

Aranyérmesek lettek: Mireider Félix, Böröcz-Bacher Csenge, Kuglits Márk, Fülöp Borbála, Hágemann Márton, Lengyel Mátyás, Molnár Éva, Lőrincze Ditta, Takács Regő, Pfenning Luca, Kovács Eged Balázs, Horváth Eszter, Takács Emese és Fungli Márton.

Ezüstérmet szereztek: Horváth Ákos, Tóth Uzor, Tar Benedek, Fenes Botond, Tóka Tamás, Szűcs Huba, Patkó Botond, Hergovics Soma, Nagy Dorina, Windischmann Botond, Tamtom Péter és Holczer Dávid.

Bronzéremmel gazdagodtak: Zahorák Zalán, Karli Ádám, Búzás Csanád, Ötvös Pál Károly, Sári Ambrus, Tóth Szilárd, Nagy Levente, Szűcs Botond, Búzás Csongor, Horváth Benedek, Nagy Boglárka és Foltán Zsombor.

Nagy Tamás, Kerekes János, Nasta Roland, Vojnity Márton, Pfenning Hanna, Fülöp Géza, Szarka Zsombor György és Máthé Péter szintén remekül küzdött, de most nem akasztottak érmet a nyakukba.

vehirsport.hu

További cikkek

Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
A Veszprémi Kempo SE tizennégy éves reménységét, Czuppon-Horváth Lilit beválasztották a MOL Alapítvány 2020-as Tehetségtámogató Programjába. Békési Gergely tanítványa rászolgált a támogatásra, hiszen a belföldi bajnoki címek mellett alapembere lett a magyar válogatottnak is. A nemzetközi sikereinek köszönhetően pedig az Európai Fekete Öves Tanács hazánk legjobb ifjúsági lány versenyzőjének választotta a tavalyi évben.
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
A Veszprémi Kempo SE vezetőedzőjének hitvallása, hogy ahol csak lehet, ott segítsenek egymáson az emberek. Békési Gergely ezzel a célzattal szervezte meg szombaton az I. Veszprémi K1 és kick-box szemináriumot is, amelyre nemcsak a megyéből, hanem az ország távolabbi pontjairól is érkeztek érdeklődők.
A tudomány szerint alkalmatlan a küzdősportokra, világbajnok lett
A tudomány szerint alkalmatlan a küzdősportokra, világbajnok lett
A lehetetlen nem létezik – Muhammad Ali közismert ars poeticáját évről évre bizonyítja Veszprém világ- és Európa-bajnok klasszisa, Bécsi Nikolett, aki ellenfelei elképesztő fizikai fölényét két küzdősportban – tékvandóban és kick-boxban – is rendre leküzdi.
Dzsúdóhétvége Nemesvámoson
Dzsúdóhétvége Nemesvámoson
Eredményesen szerepelt a Veszprémi Judo SE a hazai rendezésű regionális rangsorversenyén.
Eb-kvótával és huszonhat éremmel tért haza a veszprémi szumócsapat
Eb-kvótával és huszonhat éremmel tért haza a veszprémi szumócsapat
Tíz arany-, tíz ezüst- és hat bronzéremmel tért haza a Dunaharasztiban rendezett szumóversenyről a veszprémi Centrum SE.
2020. augusztus 10. // Lörinc névnap