2020. július 8. // Ellák névnap

Bartha Csaba: egyedülálló a Győri Audi ETO KC sikere

2019. május 16. 16:10
MTI
Egyedülállónak nevezte a Győri Audi ETO KC 2018/19-es szezonját a klub elnöke csütörtökön a kézilabdacsapat évadzáró szponzori eseményén.

Bartha Csaba felidézte: a klub egymást követően háromszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját, megvédte Magyar Kupa győzelmét és magyar bajnoki címét. Az elnök hangsúlyozta: ez a siker a támogatók, szponzorok és a szurkolók nélkül nem lehetséges.

Hozzátette: a következő szezonra is ugyanilyen erős keretet alakítottak ki, egyben reményét fejezte ki, hogy hasonló sikereket is érnek majd el.

A klubelnök kitért Danyi Gábor vezetőedző munkájára is, akinek meglátása szerint nehéz a feladata, mert ahhoz, hogy a lányok győzni tudjanak, minden nap új kihívással, valamint a megújulás lehetőségével kell motiválnia a csapatot.

A kupagyőztes Audi ETO KC játékosai köszöntésükön az Audi Aréna Győrben 2019. május 13-án - Fotó: MTI/Krizsan CsabaA kupagyőztes Audi ETO KC játékosai köszöntésükön az Audi Aréna Győrben 2019. május 13-án - Fotó: MTI/Krizsan Csaba

Emlékeztetett: a klub elnöksége a szakmai stáb, köztük Danyi Gábor pozícióját is megerősítette a következő szezonra.

Borkai Zsolt polgármester a város további támogatásáról biztosította a klubot. Hangsúlyozta: egy csapat sikerében nem csak a teljesítmény, hanem a nyugodt háttér is kiemelten fontos.

Lőre Péter, az Audi Hungaria Zrt. vállalati kommunikációs és kormánykapcsolati igazgatója arról beszélt, hogy a közelmúltban újabb, hosszútávra szóló szponzori szerződést írtak alá a klubbal. Kiemelte, hogy az Audi konszern által támogatott első osztályú csapatok közül a győri a legeredményesebb, mert öt Bajnokok Ligája győzelemmel csak az ETO rendelkezik közülük.

A győri együttes idénybeli utolsó meccsét pénteken játssza hazai pályán a Mosonmagyaróvár ellen. A mérkőzés végén adja át a Magyar Kézilabda Szövetég a bajnoki aranyérmeket és a serleget.

vehirsport.hu
2020. július 8. // Ellák névnap