Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
21°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
21°C

Két játékos csatlakozott a magyar válogatotthoz

2019. június 4. 13:01 // Forrás: MTI
Kiss Nikoletta és Pásztor Noémi csatlakozott az osztrákok elleni világbajnoki selejtező visszavágójára készülő magyar női kézilabda-válogatott keretéhez.

A hazai szövetség honlapjának beszámolója szerint az Érd átlövője és a Ferencváros beállója is együtt edz a csapattal a szerdai, zalaegerszegi visszavágóig.

Fotó: MTI/Illyés TiborFotó: MTI/Illyés Tibor

A vasárnapi első mérkőzésen a dán Kim Rasmussen irányította magyarok fölényes, 18 gólos győzelmet arattak Grazban, így rendkívül kedvező helyzetből várhatják a második összecsapást, amelyre minden jegy elkelt.

A párharc győztese kijut Japánba, az év végi olimpiai kvalifikációs világbajnokságra.

vehirsport.hu
további cikkek
Férfi kézilabda NB I: tizedik alkalommal bronzérmes a Tatabánya férfi kézilabda NB I Férfi kézilabda NB I: tizedik alkalommal bronzérmes a Tatabánya A Tatabánya megvédte harmadik helyét a férfi kézilabda NB I-ben, mivel szombaton házigazdaként 31-23-ra legyőzte a Balatonfüredet. ma 18:46 Porga Gyula: Osztom a Veszprém szurkolóinak aggodalmát! Telekom Veszprém Porga Gyula: Osztom a Veszprém szurkolóinak aggodalmát! Porga Gyula is megszólalt a Telekom Veszprém teljesítményével kapcsolatban. A polgármester a szombat este közölt posztjában úgy fogalmazott, hogy ez nem Veszprém, ez nem veszprémi tempó, mert itt következménye van a rossz teljesítményeknek. ma 18:07 A Telekom Veszprém csapatorvosa friss híreket közölt Sterbik Árpád állapotáról Sterbik Árpád A Telekom Veszprém csapatorvosa friss híreket közölt Sterbik Árpád állapotáról Sterbik Árpád, akinél az elmúlt kedden szívinfarktust állapítottak meg Veszprémben, a gyors és sikeres orvosi beavatkozásnak köszönhetően már elhagyhatta az intenzív osztályt a Balatonfüredi Állami Szívkórházban. Legkorábban a jövő hét derekán engedik el onnan, de addig lesz még egy koszorúértágító kisebb műtétje. ma 15:13 Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém szurkolói Telekom Veszprém Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém szurkolói Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói, mert szeretnék megakadályozni, hogy a klubvezetők szerződést hosszabbítsanak Momir Ilics vezetőedzővel és Gulyás Péter másodedzővel. ma 13:36

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.