2020. augusztus 15. // Mária névnap

Veszprémben randevúznak az utcai kosárlabda szerelmesei

2019. június 5. 8:17
Június 29-én a veszprémi Jutasi úti sportcentrumban rendezik meg a Gyulafirátóti Streetball Bajnokságot, amelyre hatvannégy csapat kétszázharminc nevezőjét várják a szervezők.

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg az ország egyik legnagyobb kosárlabda-rendezvényét a bakonyi megyeszékhelyen: az idei Gyulafirátóti Streetball Bajnokságnak június 29-én a Jutasi úti sportcentrum ad otthont.

– Bátran állíthatom, hogy országos, sőt nemzetközi érdeklődés kíséri az idei Gyulafirátóti Streetball Bajnokságot, hiszen Pécs, Zalaegerszeg, Kalocsa, Székesfehérvár, Szombathely, Budapest, Szekszárd, Pápa, Balatonfűzfő és Balatonfüred városából is érkeznek csapatokat, de Angliából, Ausztriából és Szlovákiából is várunk versenyzőket – mondta el portálunknak Bajcsi Attila főszervező.

vehirsport.hu

További cikkek

Vállán cipelné játékosai terheit
Vállán cipelné játékosai terheit
A férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjában szereplő HOYA-PE Veszprém újdonsült vezetőedzője, a mindössze huszonnyolc esztendős Baksa Szabolcs úgy véli, megfiatalítottuk csapatuk komoly fejtörést, nagy meglepetést okozhat majd a riválisaik számára.
Újabb két fiatal tehetséggel lett teljes a HOYA kerete
Újabb két fiatal tehetséggel lett teljes a HOYA kerete
Rendkívül megfiatalított, ám annál tehetségesebb és elszánt gárdával vág neki a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdacsapata a 2020/21-es idénynek az NB I/B Piros csoportjában és a Hepp Kupában.
Baksa Szabolcs a HOYA vezetőedzője
Baksa Szabolcs a HOYA vezetőedzője
Hétfőn hivatalosan is megszületett a megállapodás a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatát működtető Veszprém Kosárlabda Kft. és Baksa Szabolcs között, miszerint az eddig másodedzői szerepet betöltő fiatal szakember a 2020/2021-es szezonban már vezetőedzőként küzdhet az együttes sikereiért.
Hosszabbított a HOYA két alapembere
Hosszabbított a HOYA két alapembere
Kedden hivatalossá vált, hogy az egyaránt rutinos Szabó Péter és Madár András a 2020/2021-es szezonban is a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdacsapatát erősíti majd.
Rutinos szerb centerrel erősít a HOYA
Rutinos szerb centerrel erősít a HOYA
Egy plusz egy évre szóló szerződését a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatát működtető Veszprém Kosárlabda Kft.-vel Nebojsa Djukics. A szerb származású, ám magyar útlevéllel is rendelkező erőcsatár-center a 31-es mezszámban fog szerepelni a sorainkban.
2020. augusztus 15. // Mária névnap