2020. július 5. // Sarolta, Emese névnap

Veszprémben randevúznak az utcai kosárlabda szerelmesei

2019. június 5. 8:17
Június 29-én a veszprémi Jutasi úti sportcentrumban rendezik meg a Gyulafirátóti Streetball Bajnokságot, amelyre hatvannégy csapat kétszázharminc nevezőjét várják a szervezők.

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg az ország egyik legnagyobb kosárlabda-rendezvényét a bakonyi megyeszékhelyen: az idei Gyulafirátóti Streetball Bajnokságnak június 29-én a Jutasi úti sportcentrum ad otthont.

– Bátran állíthatom, hogy országos, sőt nemzetközi érdeklődés kíséri az idei Gyulafirátóti Streetball Bajnokságot, hiszen Pécs, Zalaegerszeg, Kalocsa, Székesfehérvár, Szombathely, Budapest, Szekszárd, Pápa, Balatonfűzfő és Balatonfüred városából is érkeznek csapatokat, de Angliából, Ausztriából és Szlovákiából is várunk versenyzőket – mondta el portálunknak Bajcsi Attila főszervező.

vehirsport.hu

További cikkek

Hosszabbított a HOYA két alapembere
Hosszabbított a HOYA két alapembere
Kedden hivatalossá vált, hogy az egyaránt rutinos Szabó Péter és Madár András a 2020/2021-es szezonban is a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdacsapatát erősíti majd.
Rutinos szerb centerrel erősít a HOYA
Rutinos szerb centerrel erősít a HOYA
Egy plusz egy évre szóló szerződését a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatát működtető Veszprém Kosárlabda Kft.-vel Nebojsa Djukics. A szerb származású, ám magyar útlevéllel is rendelkező erőcsatár-center a 31-es mezszámban fog szerepelni a sorainkban.
Fiatal magyar tehetségekekel erősített a HOYA
Fiatal magyar tehetségekekel erősített a HOYA
Futó Balázs és Orgona Gergő személyében két tehetséges magyar kosárlabdázót igazolt a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata.
Völgyi Marcell az élvonalban bizonyíthat
Völgyi Marcell az élvonalban bizonyíthat
Két év után – bajnoki ezüstéremmel és Hepp-kupa győzelemmel a tarsolyában – távozik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdacsapatától a kiváló erőcsatár-center.
Koncepcióváltás a HOYA-PE Veszprémnél
Koncepcióváltás a HOYA-PE Veszprémnél
Az A-csoportba való feljutás helyett a jövőben inkább tehetséges fiataloknak biztosítana teret városunk másodosztályú férfi kosárlabdacsapata, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém. Csorvási Levente sportigazgatótól a vehir.hu megtudhatta, e koncepció értelmében előfordulhat, hogy a szintén fiatal, de annál ambiciózusabb segédedzőnek, Baksa Szabolcsnak is bizalmat szavaznak vezetőedzőként.
2020. július 5. // Sarolta, Emese névnap