2020. december 5.
//
Vilma névnap

A veszprémieknél maradt a Centrum Kupa

2019. június 18. 6:30
Remekül helyt álltak a Centrum SE sportolói az ösküi Tasner Antal Általános Iskolában megrendezett – a sportággal ismerkedő kezdő birkózó palánták számára kiírt – versenyen

A megmérettetésre a székesfehérvári Honvéd Szondi, a dunaújvárosi Dunaferr SE, az Enyingi BSE, a Tököli BSE, a Dunaharaszti MTK, a budapesti Kertvárosi SE és a házigazda Centrum SE veszprémi és ösküi csapatai közel nyolcvan fővel neveztek.

A verseny elsődleges célja a birkózó sportot nemrég kezdett sportolók fizikai és technikai felmérése volt. A házigazdák nagy kihívás előtt álltak, hiszen a csapattagok döntő többségének ez volt az első megmérettetése, mindez azonban az eredményeket cseppet sem befolyásolta.

Parázs hangulatú mérkőzéseket vívtak a fiatalok, a Centrum SE versenyzőinek nyakába öt arany-, nyolc ezüst- és nyolc bronzérem került.

Első helyen végzett: Ihász Bence, Hurda Felícia, Simon Domokos, Gáspár Bence és Csendes Bálint. Második helyen zárt: Lukács Lorina, Jancsek Zétény, Pálinkás Gábor, Katona Martin, Ormos-Székely Benett, Kórusz Róbert, Márkus Roland és Elek Márk. Harmadik helyezett lett: Bielik Ádám, Dallos Kornél, Troják Severin, Takó Levente, Tóth Krisztián, Nagy Dominik, Tulok-Holecz Benedek és Tóth Konrád.

Az egyéni eredmények mellett kiváló végeredmény született csapat szinten is: 1. helyezett: Centrum SE (104 pont), 2. helyezett: Honvéd Szondi SE (74 pont), 3. helyezett: Dunaharaszti MTK (42 pont).

vehirsport.hu

További cikkek

Parádésan bunyóztak a Dobos-tanítványok
Parádésan bunyóztak a Dobos-tanítványok
A fővárosban múlt hétvégén rendezett K1 magyar bajnokságról a veszprémi Weapon Group SC fiatal harcosai egytől egyig éremmel a nyakukban tértek haza.
Mestereket avattak Veszprémben
Mestereket avattak Veszprémben
Kerekes Balázs, Meilinger László, Tőkés Renáta, Gyömörei Gyula és Kurdi Panna veszprémi tékvandósok különleges dan mestervizsgán vettek részt öt a hétvégén.
Tizenkét bajnoki címet szereztek a veszprémi szumósok
Tizenkét bajnoki címet szereztek a veszprémi szumósok
Szigetszentmiklóson rendezték meg a szumó országos bajnokságot és Eb-válogatóversenyt, valamint az U12-es korosztály felkészülési versenyét. A Centrum SE húsz fős csapata huszonöt érmet szerzett.
Gálameccset nyert a veszprémi bunyós
Gálameccset nyert a veszprémi bunyós
Kun Marcell többször is padlóra küldte ellenfelét a fővárosi BSK Crossfightban rendezett küzdősport-gálaesten, amelyen végül még az első menetben TKO-győzelmet aratott Dobos Gergely tanítványa.
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
A Veszprémi Kempo SE tizennégy éves reménységét, Czuppon-Horváth Lilit beválasztották a MOL Alapítvány 2020-as Tehetségtámogató Programjába. Békési Gergely tanítványa rászolgált a támogatásra, hiszen a belföldi bajnoki címek mellett alapembere lett a magyar válogatottnak is. A nemzetközi sikereinek köszönhetően pedig az Európai Fekete Öves Tanács hazánk legjobb ifjúsági lány versenyzőjének választotta a tavalyi évben.