2020. augusztus 15. // Mária névnap

A veszprémieknél maradt a Centrum Kupa

2019. június 18. 7:30
Remekül helyt álltak a Centrum SE sportolói az ösküi Tasner Antal Általános Iskolában megrendezett – a sportággal ismerkedő kezdő birkózó palánták számára kiírt – versenyen

A megmérettetésre a székesfehérvári Honvéd Szondi, a dunaújvárosi Dunaferr SE, az Enyingi BSE, a Tököli BSE, a Dunaharaszti MTK, a budapesti Kertvárosi SE és a házigazda Centrum SE veszprémi és ösküi csapatai közel nyolcvan fővel neveztek.

A verseny elsődleges célja a birkózó sportot nemrég kezdett sportolók fizikai és technikai felmérése volt. A házigazdák nagy kihívás előtt álltak, hiszen a csapattagok döntő többségének ez volt az első megmérettetése, mindez azonban az eredményeket cseppet sem befolyásolta.

Parázs hangulatú mérkőzéseket vívtak a fiatalok, a Centrum SE versenyzőinek nyakába öt arany-, nyolc ezüst- és nyolc bronzérem került.

Első helyen végzett: Ihász Bence, Hurda Felícia, Simon Domokos, Gáspár Bence és Csendes Bálint. Második helyen zárt: Lukács Lorina, Jancsek Zétény, Pálinkás Gábor, Katona Martin, Ormos-Székely Benett, Kórusz Róbert, Márkus Roland és Elek Márk. Harmadik helyezett lett: Bielik Ádám, Dallos Kornél, Troják Severin, Takó Levente, Tóth Krisztián, Nagy Dominik, Tulok-Holecz Benedek és Tóth Konrád.

Az egyéni eredmények mellett kiváló végeredmény született csapat szinten is: 1. helyezett: Centrum SE (104 pont), 2. helyezett: Honvéd Szondi SE (74 pont), 3. helyezett: Dunaharaszti MTK (42 pont).

vehirsport.hu

További cikkek

Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
A Veszprémi Kempo SE tizennégy éves reménységét, Czuppon-Horváth Lilit beválasztották a MOL Alapítvány 2020-as Tehetségtámogató Programjába. Békési Gergely tanítványa rászolgált a támogatásra, hiszen a belföldi bajnoki címek mellett alapembere lett a magyar válogatottnak is. A nemzetközi sikereinek köszönhetően pedig az Európai Fekete Öves Tanács hazánk legjobb ifjúsági lány versenyzőjének választotta a tavalyi évben.
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
A Veszprémi Kempo SE vezetőedzőjének hitvallása, hogy ahol csak lehet, ott segítsenek egymáson az emberek. Békési Gergely ezzel a célzattal szervezte meg szombaton az I. Veszprémi K1 és kick-box szemináriumot is, amelyre nemcsak a megyéből, hanem az ország távolabbi pontjairól is érkeztek érdeklődők.
A tudomány szerint alkalmatlan a küzdősportokra, világbajnok lett
A tudomány szerint alkalmatlan a küzdősportokra, világbajnok lett
A lehetetlen nem létezik – Muhammad Ali közismert ars poeticáját évről évre bizonyítja Veszprém világ- és Európa-bajnok klasszisa, Bécsi Nikolett, aki ellenfelei elképesztő fizikai fölényét két küzdősportban – tékvandóban és kick-boxban – is rendre leküzdi.
Dzsúdóhétvége Nemesvámoson
Dzsúdóhétvége Nemesvámoson
Eredményesen szerepelt a Veszprémi Judo SE a hazai rendezésű regionális rangsorversenyén.
Eb-kvótával és huszonhat éremmel tért haza a veszprémi szumócsapat
Eb-kvótával és huszonhat éremmel tért haza a veszprémi szumócsapat
Tíz arany-, tíz ezüst- és hat bronzéremmel tért haza a Dunaharasztiban rendezett szumóversenyről a veszprémi Centrum SE.
2020. augusztus 15. // Mária névnap