2020. december 5.
//
Vilma névnap

Elindult az őszi szezon a birkózóknál

2019. szeptember 25. 6:30
A Centrum SE valamennyi versenyzője pontszerző helyen zárt a diák korosztályú birkózók Esztergomban rendezett területi kötöttfogású diákolimpiáján.

Szeptember 21-én, szombaton rendezték meg Esztergomban a diák korosztályú birkózók területi kötöttfogású diákolimpiáját.

– A versenyre tíz fővel nevezett a Centrum SE csapata, azonban betegségek, illetve sérülések miatt végül hat fővel tudtunk részt venni. Mindenki tisztességesen helyt állt, azaz pontszerző helyen végzett – mondta el Janku Ferenc edző.

Remekeltek a veszprémiek Esztergomban - Fotó: Centrum SERemekeltek a veszprémiek Esztergomban - Fotó: Centrum SE

Az idei évben minden versenyét megnyerő Szecsődi Máté most is hozta a „kötelezőt”, azaz első helyen végzett.

Három második helyezést szereztek a centrumosok Jámbor Levente, Gáspár Bence és Jámbor Kristóf jóvoltából.

– Gáspár Bence mindvégig gyönyörűen birkózott, a döntőben például háromszor is csípődobás után tusolta ellenfelét, azonban téves bírói döntés következtében ellenfele állhatott a dobogó legfelső fokára. Bence mindig pozitívan áll a dolgokhoz, így most sem kesergett, hanem készül a visszavágásra – tudtuk meg Janku Ferenctől.

Simon Domokos a harmadik, Márkus Roland pedig az ötödik helyen zárt.

A Centrum SE éremszerző versenyzői bejutottak a diákolimpia országos döntőjébe.

vehirsport.hu

További cikkek

Parádésan bunyóztak a Dobos-tanítványok
Parádésan bunyóztak a Dobos-tanítványok
A fővárosban múlt hétvégén rendezett K1 magyar bajnokságról a veszprémi Weapon Group SC fiatal harcosai egytől egyig éremmel a nyakukban tértek haza.
Mestereket avattak Veszprémben
Mestereket avattak Veszprémben
Kerekes Balázs, Meilinger László, Tőkés Renáta, Gyömörei Gyula és Kurdi Panna veszprémi tékvandósok különleges dan mestervizsgán vettek részt öt a hétvégén.
Tizenkét bajnoki címet szereztek a veszprémi szumósok
Tizenkét bajnoki címet szereztek a veszprémi szumósok
Szigetszentmiklóson rendezték meg a szumó országos bajnokságot és Eb-válogatóversenyt, valamint az U12-es korosztály felkészülési versenyét. A Centrum SE húsz fős csapata huszonöt érmet szerzett.
Gálameccset nyert a veszprémi bunyós
Gálameccset nyert a veszprémi bunyós
Kun Marcell többször is padlóra küldte ellenfelét a fővárosi BSK Crossfightban rendezett küzdősport-gálaesten, amelyen végül még az első menetben TKO-győzelmet aratott Dobos Gergely tanítványa.
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
A Veszprémi Kempo SE tizennégy éves reménységét, Czuppon-Horváth Lilit beválasztották a MOL Alapítvány 2020-as Tehetségtámogató Programjába. Békési Gergely tanítványa rászolgált a támogatásra, hiszen a belföldi bajnoki címek mellett alapembere lett a magyar válogatottnak is. A nemzetközi sikereinek köszönhetően pedig az Európai Fekete Öves Tanács hazánk legjobb ifjúsági lány versenyzőjének választotta a tavalyi évben.