2020. augusztus 9. // Emőd névnap

Elindult az őszi szezon a birkózóknál

2019. szeptember 25. 7:30
A Centrum SE valamennyi versenyzője pontszerző helyen zárt a diák korosztályú birkózók Esztergomban rendezett területi kötöttfogású diákolimpiáján.

Szeptember 21-én, szombaton rendezték meg Esztergomban a diák korosztályú birkózók területi kötöttfogású diákolimpiáját.

– A versenyre tíz fővel nevezett a Centrum SE csapata, azonban betegségek, illetve sérülések miatt végül hat fővel tudtunk részt venni. Mindenki tisztességesen helyt állt, azaz pontszerző helyen végzett – mondta el Janku Ferenc edző.

Remekeltek a veszprémiek Esztergomban - Fotó: Centrum SERemekeltek a veszprémiek Esztergomban - Fotó: Centrum SE

Az idei évben minden versenyét megnyerő Szecsődi Máté most is hozta a „kötelezőt”, azaz első helyen végzett.

Három második helyezést szereztek a centrumosok Jámbor Levente, Gáspár Bence és Jámbor Kristóf jóvoltából.

– Gáspár Bence mindvégig gyönyörűen birkózott, a döntőben például háromszor is csípődobás után tusolta ellenfelét, azonban téves bírói döntés következtében ellenfele állhatott a dobogó legfelső fokára. Bence mindig pozitívan áll a dolgokhoz, így most sem kesergett, hanem készül a visszavágásra – tudtuk meg Janku Ferenctől.

Simon Domokos a harmadik, Márkus Roland pedig az ötödik helyen zárt.

A Centrum SE éremszerző versenyzői bejutottak a diákolimpia országos döntőjébe.

vehirsport.hu

További cikkek

Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
A Veszprémi Kempo SE tizennégy éves reménységét, Czuppon-Horváth Lilit beválasztották a MOL Alapítvány 2020-as Tehetségtámogató Programjába. Békési Gergely tanítványa rászolgált a támogatásra, hiszen a belföldi bajnoki címek mellett alapembere lett a magyar válogatottnak is. A nemzetközi sikereinek köszönhetően pedig az Európai Fekete Öves Tanács hazánk legjobb ifjúsági lány versenyzőjének választotta a tavalyi évben.
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
A Veszprémi Kempo SE vezetőedzőjének hitvallása, hogy ahol csak lehet, ott segítsenek egymáson az emberek. Békési Gergely ezzel a célzattal szervezte meg szombaton az I. Veszprémi K1 és kick-box szemináriumot is, amelyre nemcsak a megyéből, hanem az ország távolabbi pontjairól is érkeztek érdeklődők.
A tudomány szerint alkalmatlan a küzdősportokra, világbajnok lett
A tudomány szerint alkalmatlan a küzdősportokra, világbajnok lett
A lehetetlen nem létezik – Muhammad Ali közismert ars poeticáját évről évre bizonyítja Veszprém világ- és Európa-bajnok klasszisa, Bécsi Nikolett, aki ellenfelei elképesztő fizikai fölényét két küzdősportban – tékvandóban és kick-boxban – is rendre leküzdi.
Dzsúdóhétvége Nemesvámoson
Dzsúdóhétvége Nemesvámoson
Eredményesen szerepelt a Veszprémi Judo SE a hazai rendezésű regionális rangsorversenyén.
Eb-kvótával és huszonhat éremmel tért haza a veszprémi szumócsapat
Eb-kvótával és huszonhat éremmel tért haza a veszprémi szumócsapat
Tíz arany-, tíz ezüst- és hat bronzéremmel tért haza a Dunaharasztiban rendezett szumóversenyről a veszprémi Centrum SE.
2020. augusztus 9. // Emőd névnap