Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szoboszlai sérülés miatt nem csatlakozott a kerethez

2019. október 7. 9:08 // Forrás: MTI
Szoboszlai Dominik kisebb sérülése miatt nem csatlakozik az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretéhez.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a Red Bull Salzburg középpályása a hét első felében a klubjánál marad további kezelésekre.  

Marco Rossi szövetségi kapitány - Szoboszlai mellett - izomsérülés miatt Pátkai Mátéra és Tamás Krisztiánra sem számíthat a világbajnoki ezüstérmes Horvátország, valamint az Azerbajdzsán elleni csütörtöki és vasárnapi összecsapásokon. A francia Le Havre-t erősítő Bese Barnabás játéka is kérdéses: ő ugyan megérkezett Budapestre, de rögtön MR-vizsgálatra ment a repülőtérről, hogy kiderüljön, mennyire súlyos a sérülése.   

Szoboszlai Dominik nem játszhat a horvátokés az azeriek ellen - Fotó: MLSZSzoboszlai Dominik nem játszhat a horvátokés az azeriek ellen - Fotó: MLSZ

A szakmai stáb az újabb sérülések miatt Ferenczi Jánost és Botka Endrét hívta be a keretbe.

Ideálisnak semmiképp sem nevezném a helyzetet. Ugyanakkor ha most elkezdenék keseregni, azzal nem javulna a helyzet. Az a dolgunk, hogy az egészséges kerettagokat készítsük fel a lehető legjobban az előttünk álló, cseppet sem könnyű feladatokra, ők pedig ezeket a lehető legjobban megoldják

- mondta Marco Rossi.

A magyar csapat csütörtökön 20.45 órakor lép pályára Splitben, vasárnap pedig 18 órától játszik az azeriekkel a Groupama Arénában. Utóbbi zártkapus mérkőzés lesz, de 14 éven aluliak ott lehetnek majd a lelátón.

Az E csoportban öt fordulót követően a horvátok állnak az élen tíz ponttal, őket követik a szlovákok és a magyarok kilenccel. A walesiek a negyedikek hat ponttal, de ők eggyel kevesebb mérkőzést játszottak, míg az utolsó helyezett azeriek öt találkozón mindössze egy pontot szereztek.

további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. ma 8:06 Futsal felkészülési torna: vereséggel zártak a magyarok Somorján magyar futsalválogatott Futsal felkészülési torna: vereséggel zártak a magyarok Somorján A magyar futsalválogatott kedden 3-1-re kikapott a csehektől a Szlovákiában rendezett nemzetközi felkészülési tornán. tegnap 21:44 Európai kézilabdaligák: Rosta Miklós két nap alatt öt gólt lőtt kézilabda Európai kézilabdaligák: Rosta Miklós két nap alatt öt gólt lőtt Rosta Miklós kedden két, szerdán három gólt lőtt a Dinamo Bucuresti férfi kézilabdacsapatában. tegnap 21:41 Párizs 2024: száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak Párizs 2024 Párizs 2024: száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet - mondta Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke a MOB szerdai sajtótájékoztatóján, melyet száz nappal a párizsi olimpia megnyitója előtt tartottak. tegnap 14:32

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.