2020. május 27. // Hella névnap

Bécsi Nikolett bronzéremmel zárta az Eb-t

2019. október 24. 15:27
A veszprémi Padányi TKD klub vezetője és versenyzője, Bécsi Nikolett erőtörés versenyszámban harmadik helyezést ért el a Szarajevóban rendezett 34. ifjúsági és felnőtt tékvandó Európa-bajnokságon.

Az október 10-től 13-ig rendezett seregszemlén a magyar válogatott tagjaként a veszprémi Padányi TKD klub vezetője és versenyzője, Bécsi Nikolett is részt vett.

Bécsi a második versenynapon egyéni erőtörés versenyszámban bronzérmet két lengyel riválisa mögött. A zárónapon pedig értékes negyedik helyezéssel gazdagodott a felnőtt erőtörő csapat tagjaként.

Az újdonsült Eb-bronzérmes Bécsi Nikolett és edzője, Vajky LászlóAz újdonsült Eb-bronzérmes Bécsi Nikolett és edzője, Vajky László

A magyar válogatott a felnőttek között még egy férfi egyéni harmadik helyezést és egy csapat férfi bronzérmet, az ifiknél pedig egy egyéni és csapat aranyérem mellett egy egyéni ezüstérmet szerzett. Az éremtáblázaton a nemzetek között Magyarország a tizenkettedik helyen végzett.

– Nikoletten már a felkészülést követő Eagles nemzetközi kupán, s az Eb előtti hét során is látszott, hogy kiváló formában van. Mindezt Szarajevóban is bizonyítani tudta – fogalmazott Vajky László, Bécsi Nikolett személyi edzője.

Bécsi legközelebb novemberben, Ausztriában vesz részt egy nemzetközi versenyen.

vehir.hu
2020. május 27. // Hella névnap