Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C

Száznál is többen az idei Mikulás ralin

2019. december 5. 11:31 // Forrás: rallycafemagazin.hu
Összesen 108 induló nevezett a 23. Mikulás ralira. A murvás verseny programja már szombaton kezdetét veszi, másnap két pályán öt gyorsaságit teljesít a mezőny Veszprém környékén.

A verseny december 7-én a pályabejárással és adminisztratív átvétellel, valamint technikai ellenőrzéssel veszi kezdetét – számolt be a rallycafemagazin.hu.

December 8-án, vasárnap 08.33-kor kezdődik az éles verseny a licences mezőny számára Várpalotán, majd 09.21-kor már a Kislőtéren is elrajtol az első autó. A nap során a várpalotai szakaszon még egyszer, míg a Kislőtéren kétszer megy át a mezőny, hogy aztán 74.4 km versenytáv után befejezze az év utolsó murvás megmérettetését.

archív fotóarchív fotó

Összesen 108 páros áll rajthoz a hétvégén, akik már a rajtszámukat is megkapták.

Rajtszámos nevezési lista ITT, program térképek ITT.

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Oscar Piastri élete első győzelmét aratta a Hungaroringen Oscar Piastri élete első győzelmét aratta a Hungaroringen Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen, ezzel pályafutása első sikerét aratta az elitkategóriában. 2024. július 21. 17:10 Szijjártó Péter: a Hungaroringnek továbbra is Forma-1-es versenyhelyszínnek kell maradnia Forma-1 Szijjártó Péter: a Hungaroringnek továbbra is Forma-1-es versenyhelyszínnek kell maradnia A Hungaroringnek továbbra is Forma-1-es versenyhelyszínnek kell maradnia - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter azt követően, hogy Stefano Domenicalival, a Forma-1 elnök-vezérigazgatójával, valamint Mohammed Ben Sulayemmel, a Nemzetközi Automobil Szövetség elnökével folytatott tárgyalását a Hungaroringen szombaton. 2024. július 20. 20:50 Norris indulhat az élről a Hungaroringen, Perez és Cunoda autót tört Norris indulhat az élről a Hungaroringen, Perez és Cunoda autót tört A McLaren-Mercedes versenyzői, Lando Norris és Oscar Piastri indulhatnak az első sorból a vasárnapi Magyar Nagydíjon.  2024. július 20. 18:01 Brit Nagydíj - Hamilton diadalmaskodott saját közönsége előtt Brit Nagydíj - Hamilton diadalmaskodott saját közönsége előtt A hazai közönség előtt szereplő hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, így több mint két és fél év után diadalmaskodott újra vb-futamon. 2024. július 7. 21:41

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.